24. novembar 2011.24. nov 2011.
RUKOMET: SEHA LIGA

TRADICIONALNO GOSTOPRIMSTVO

Lovćen-Metaloplastika 28:22 (14:12)
Plavi i pored poraza nastavljaju svoj rukometni put sačuvanog ponosa, a gostima neka ostane pitanje kuda ode čovstvo i junaštvo
CETINjE ““ SC „Lovćen“. Gledalaca: oko 800. Sudije: Knezović i Zovko (oba iz BiH). Sedmerci: Lovćen 5 (5), Metaloplastika 2 (1). Isključenja: Metaloplastika 4 minuta.
LOVĆEN: Simić (16 odbrana i sedmerac), Abramović, Lipovina, Jovetić 2, Kaluđerović 1, I.Marković 6, F.Popović 3, Pejović, Drašković 5, Radović, M.Popović 1, Latković, Perišić 2, Lasica, Grbović 8, N.Marković.
METALOPLASTIKA ZK: Arsić (8 odbrana), Karanović 1, Živanović, Vejin 1, Aleksić, Krečković, Novaković , Marjanović 2, Dragaš, Medurić 6, Rajičić, Marković 2, Grujičić 2, L.Mitrović 6, M.Mitrović 2, Obradović.
Možda i ne treba osuđivati domaćine jer su oni ipak veći deo svoga života proveli na planini pa možda ne znaju, ne umeju ili ih je sramota da goste koji dođu iz daleka dočekaju bar pruženom rukom ako to već neće biti crnogorska pršuta. Rukometna utakmica na žalost je u drugom planu ovoga puta. To što se dešavalo pre susreta samo neka služi na čast vičnim Crnogorcima. Rukometaše Metaloplastika ZK posle desetočasovnog puta pri dolasku nije dočekao niko drugi no šaka onog krša i kamenja po Cetinju.
Prvi jutarnji trening plavih bio je zakazan oko 9 časova. Hala u koju su došli Šapčani bila je prazna tako i da su je plavi spakovali u svoj autobus i doneli u Šabac niko ne bi ni primetio s obzirom da su rukometaši Metaloplastika ZK jako uranili po Crnogorskom vremenu. Ajde, to može i da se oprosti, vole ljudi da spavaju, ali da i pored njihovog i jutarnjeg i popodnevnog odmora niko nije posetio rukometaše iz Šapca u vremenskom periodu od 40 časova koliko su tamo boravili, to je za svaku vrstu osude.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa