24. novembar 2011.24. nov 2011.
NARODNI MUZEJ

SVET DOGOVORENIH ISTINA

Publicista Milan Vidojević prošlog četvrtka predstavio svoju knjigu „Iluminati 666“ koja, po autorovim rečima, nije knjiga konačnih istina jer sebe ne smatra čovekom koji treba da daje konačne sudove o nečemu što je živa materija, tj. život
Teorija zavere, tajna društva koja upravljaju svetom, intrige ““ teme su koje vekovima unazad okupiraju misli većine stanovništva. O tome se pisalo i piše po raznoraznim časopisima, ozbiljnim i neozbiljnim, priča u društvu i na raznim mestima kao jedna od večitih tema koja ne gubi na svojoj aktuelnosti.
- Milan Vidojević u svojoj knjizi „Iluminati 666“ pokušava da nas informiše i da nam prenese određena znanja koja je stekao koristeći razne svetske arhive. Ono što se meni posebno dopada u ovoj knjizi ja da on ne donosi konačne zaključke već ostavlja nama da kada je pročitamo razmislimo koliko u svemu tome ima istine i ima li potrebe da se ozbiljnije i dublje bavimo tom temom ili da verujemo njemu. Postoji nešto što stari Indusi zovu „samsara“ ““ svet dogovorenih. Ponekad se i meni zaista čini da živimo u svetu dogovorenih istina ““ rekao je Branislav Stanković, direktor Narodnog muzeja.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa