17. mart 2022.17. mar 2022.
Čekajući plej of
VATERPOLO: SUPER LIGA

Čekajući plej of

Ni u punoj formi i kompletnom sastavu Šabac ove sezone ne bi mogao da se suprotstavi moćnom Novom Beogradu u punoj snazi, a posebno to nije bilo realno bez kapitena Nikole Markovića i reprezentativca Ognjena Stojanovića koji se povredio dan pred meč. Silu su gosti pokazali u prve dve četvrtine, Šabac se donekle vratio i parirao u trećoj i četvrtoj.

Šabac – Novi Beograd 7:16 (1:4, 0:4, 2:4, 4:4)
Gradski bazen. Sudije: Prlić i Beljin. Isključenja: Šabac 9, Novi Beograd 9. Peterci: Novi Beograd 3 (3)
ŠABAC: Filipović, Vogel, Vasović, Repanović 2, Kopcev, Maraš, Mitrović, Žeželj, Tubić 2, Šulc 2, Stanić 1, Tonković, Vukadinović, Ćetković.
N. BEOGRAD: G.Pijetlović, S.Rašović 3, Mandić 1, Martinović 2, Vučinić, D.Pijetlović 1, Gogov 3, Jakšić, Perković, Vlahopulos 2, Drašović 2, V.Rašović, Fernadez, Šušiašvili 2.


Mnogo važnije utakmice tek očekuju Šapčane. Plej of će svakako Šabac biti rival, ali još nije poznato da li Crvenoj Zvezdi ili Partizanu. Derbi je odložen i tek posle njega će biti poznato na koga će „čivijaši“. Pobeda Partizana, remi ili pobeda Zvezde od jednog gola razlike donosi nove dve utakmice protiv crveno-belih, dok trijumf Zvezde sa dva ili više golova razlike dovodi Partizan u Šabac.

Ceh lošeg nastupa na poslednjem turniru Regionalne lige nametnuo je još dva važna meča. Tri dana pre plej of duela, Šapčani u Valjevu igraju prvi meč borbe za opstanak u Premijer regionalnoj ligi protiv Valisa (23. mart), a sedam dana kasnije, i revanš u Šapcu protiv Valjevaca.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa