17. mart 2022.17. mar 2022.
N910 PRO – Prvi sertifikovani android u Srbiji
PREDSTAVLjAMO “GALEB” FISKALNE UREĐAJE

N910 PRO – Prvi sertifikovani android u Srbiji

GALEB N910 Pro, prvi sertifikovani android fiskalni uređaj na srspkom tržištu, je opremljen GALEB miniERP maloprodajnom aplikacijom koja je najsveobuhvatnija na srpskom tržištu. Pored standardne funkcije, evidentiranja prometa, ova aplikacija nudi i robno i magacinsko poslovanje. To znači da u svakom trenutku možete pratiti stanje zaliha robe u samom objektu i magacinu. Takođe, i popis je značajno olakšan poslovanjem preko ove aplikacije
Zasnovan na moćnoj android 10 platformi, GALEB N910 Pro je pravo “malo” čudo od uređaja. Sa integrisanim LPFR-om (lokalnim procesorom fiskalnih računa), barkod čitačem, integrisanim termalnim printerom i čitačem svih vrsta platnih kartica, ovaj uređaj predstavlja ALL IN ONE, odnosno sve što vam je potrebno za fiskalizaciju na jednom mestu. I zato je rad na ovom uređaju izuzetno lak. Preporučuje se za sve vrste poslovanja gde ne postoji veliki broj artikala, odnosno, usluga.

GALEB N910 Pro, prvi sertifikovani android fiskalni uređaj na srspkom tržištu, je opremljen GALEB miniERP maloprodajnom aplikacijom koja je najsveobuhvatnija na srpskom tržištu. Pored standardne funkcije, evidentiranja prometa, ova aplikacija nudi i robno i magacinsko poslovanje. To znači da u svakom trenutku možete pratiti stanje zaliha robe u samom objektu i magacinu. Takođe, i popis je značajno olakšan poslovanjem preko ove aplikacije.

Kasa može biti prenosna te je zbog toga preporučujemo i majstorima i zantalijama, ali i prodavcima na terenu


Izdavanje avansnih računa, predračuna sa automatskim povezivanjem kada se transakcija završi je posebna prednost GALEB miniERP-a. Ova kasa može biti prenosna te je zbog toga preporučujemo i majstorima i zantalijama, ali i prodavcima na terenu. Ova aplikacija ima još dosta prednosti, ali ćemo o njima pisati u posebnom tekstu u nekom od naših narednih brojeva.

Tu je i GALEB-ova tehnička i servisna podrška 24/7. Pripremljeno je 30 mobilnih ekipa, a u kol centru je stacionirano još 20 zaposlenih. Sve ovo ne računajući Poslovne centre u Novom Beogradu, Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Čačku, Nišu i Šapcu. Mreža distributera i servisera sa Galebovim zaposlenima pokriva kompletnu Srbiju od njene najsevernije do najjužnije tačke. Tradicija u fiskalizaciji duga skoro 20 godina i liderska pozicija dovoljan su pokazatelj da je saradnja sa Galebom siguran potez.

Da rezimiramo, GALEB N910 Pro je zamena za nekadašnju GALEB GP-100 kasu. Uz odličan softver možete pratiti kompletan rad objekta, po smenama, danima, mesecima i raznim periodima koje sami možete definisati. Od aprila meseca, biće otvorena mogućnost kartičnog plaćanja. Za više informacija obratite se Galebovom kol centru 088 111 123 (besplatan poziv) ili posetite internet stranicu posvećenu isključivo fiskalizaciji -efiskalizovan.rs

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa