17. mart 2022.17. mar 2022.
Izrada projekata za adaptaciju kuća
„BOLjI ŽIVOT ZA SVE GRAĐANE LjUBOVIJE“

Izrada projekata za adaptaciju kuća

Na listi korisnika nalaze se četiri korisnika iz romske populacije i pet korisnika – porodice sa članom koji ima invaliditet. Obilazak objekata je učinjen kako bi se projektanti neposredno obavestili koje radove na pojedinčnim objektima je potrebno projektovati kako bi i ti objekti bili sanirani na način koji će njihovim korisnicima obezbediti da ih što bolje koriste
Predstavnici Projektnog biroa Mirjana Milekić PR Biro za inženjering Mi-Mi inženjering iz Beograda, obišli su objekte čiji su vlasnici na listi korisnika kojima je potrebno renoviranje porodičnih kuća (9 objekata).

Na listi korisnika nalaze se četiri korisnika iz romske populacije i pet korisnika – porodice sa članom koji ima invaliditet. Obilazak objekata je učinjen kako bi se projektanti neposredno obavestili koje radove na pojedinčnim objektima je potrebno projektovati kako bi i ti objekti bili sanirani na način koji će njihovim korisnicima obezbediti da ih što bolje koriste.



Projekat „Bolji život za sve građane Ljubovije“ finansira Evropska unija kroz program „Podrška Evropske unije socijalnom stanovanju i aktivnoj inkluziji“ (EU SHAI), koji sprovodi Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS)


Prilikom obilaska objekata sa projektantima su bili članovi tima koji u ime Opštinske uprave Opštine Ljubovija učestvuju u realizaciji projekta.

Projektanti su nakon obilaska izjavili da će sva projektna dokumentacija biti sačinjena i predata naručiocu u ugovorenom roku. Navedeni projektni biro je kao najpovoljniji ponuđač u javnoj nabavci koju je raspisala Opština Ljubovija dobio posao Izrade projektno – tehničke dokumentacije za adaptaciju kuća u okviru Projekta socijalnog stanovanja i inkluzije ranjivih grupa – Bolji život za sve građane Ljubovije.



Projekat „Bolji život za sve građane Ljubovije“ finansira Evropska unija kroz program „Podrška Evropske unije socijalnom stanovanju i aktivnoj inkluziji“ (EU SHAI), koji sprovodi Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS).

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa