31. mart 2022.31. mar 2022.
Vučiću država služi da “upravlja podanicima, da širi strah”.  “Uništili su institucije, jer im to za njihov sistem vladavine ne treba", Foto: "Glas Podrinja"

Vučiću država služi da “upravlja podanicima, da širi strah”. “Uništili su institucije, jer im to za njihov sistem vladavine ne treba", Foto: "Glas Podrinja"

PREDSEDNIČKI KANDIDAT ZDRAVKO PONOŠ NA SKUPU U ŠAPCU

Zakon o vraćanju otetih penzija

“Njegova država je instrument straha”, rekao je Ponoš u Šapcu. Ponoš je izjavio da su njegovi savetnici pisac Siniša Kovačević i univerzitetski profesor Čedomir Čupić, a Vučićevi nekadašnji nemački kancelar Gerhard Šreder i bivši britanski premijer Toni Bler, koji su odlučivali o NATO bombardovanju Srbije 1999. godine
Predsednički kandidat koalicije Zajedno za pobedu Srbije Zdravko Ponoš izjavio je u petak u Šapcu da šefu države Aleksandru Vučiću država služi da “upravlja podanicima, da širi strah”.

-Njegova država je instrument straha, rekao je Ponoš u Šapcu.

Ponoš je izjavio da su njegovi savetnici pisac Siniša Kovačević i univerzitetski profesor Čedomir Čupić, a Vučićevi nekadašnji nemački kancelar Gerhard Šreder I bivši britanski premijer Toni Bler, koji su odlučivali o NATO bombardovanju Srbije 1999. godine.

-Moji su bolji od mene, i to rade džabe. Tvoji su gori čak i od tebe i moraš mnogo da ih platiš, poručio je Ponoš, obraćajući se Vučiću.

Foto: "Glas Podrinja"


-Vučiću država služi da “upravlja podanicima, da širi strah”. “Uništili su institucije, jer im to za njihov sistem vladavine ne treba. U tom sistemu, kao čekićem, svako ko ima glavu služi kao ekser, rekao je Ponoš.

Oni se prema državi odnose kao pijanac prema budilniku. Nisu u stanju da ga podešavaju, nego ga gađaju cipelom, izjavio je Ponoš, uz konstataciju: Kad nam taj časovnik profunkcioniše i fino se podesi, onda će se donositi zakoni, da budu po volji svima.

Ponoš je izrazio nadu da će prvi zakon koji će potpisati kao šef države biti o vraćanju otetih penzija.
FoNet

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa