31. mart 2022.31. mar 2022.
Foto: Mačva Info

Foto: Mačva Info

DEVETA MEĐUNARODNA IZLOŽBA PASA CACIB BOGATIĆ 2022.

Ispunjena očekivanja

Ukupni pobednik u svim razredima i FCI grupama je Cane corso Mario Strajano , vlasnika Ljubomira Crnojakića iz Martinaca. Juniorski pobednik na manifestaciji J. BIS CACIB Bogatić 2022. je nemački špic-pomeranac Doktor Korea Orange Line Eddy, vlasnika Nikole Lukića iz Beograda
Protekle subote na stadionu Fudbalskog kluba „Mačva“ u Bogatiću, održana je deveta po redu Međunarodna izložba pasa svih rasa CACIB Bogatić 2022. Prijavljeno je i učestvovalo preko 400 pasa iz 18 evropskih zemalja i SAD.

Ukupni pobednik u svim razredima i FCI grupama je Cane corso Mario Strajano , vlasnika Ljubomira Crnojakića iz Martinaca. Juniorski pobednik na manifestaciji J. BIS CACIB Bogatić 2022. je nemački špic-pomeranac Doktor Korea Orange Line Eddy, vlasnika Nikole Lukića iz Beograda.

U ime Kinološkog saveza Mačve brojne goste i učesnike izložbe, pozdravio je Slavoljub Andrić, međunarodni kinološki sudija. Manifestaciju je zvanično otvorio pomoćnik predsednika opštine Bogatić Matija Milovanović. Među gostima je bio i generalni sekretar Kinološkog saveza Srbije dr Mahmud Al Dagistani.

Manifestacija je ispunila sva očekivanja, a urganizovana je uz podršku Međunarodne kinološke federacije, Kinološkog saveza Srbije i opštine Bogatić.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa