31. mart 2022.31. mar 2022.
Preedstavnici Udruženja  preduzetnika Opštine Bogatić,  Radosav berić i milan daničić  na sajmu U Dubaiju

Preedstavnici Udruženja preduzetnika Opštine Bogatić, Radosav berić i milan daničić na sajmu U Dubaiju

SVETSKA PROMOCIJA

Privrednici iz Bogatića na sajmu u Dubaiju

Naš film i prezentacija koju smo održali pred velikim brojem posetilaca iz celog sveta naišli su na veliko interesovanje stranih investitora. Sa nekima od njih imali smo direkne i konkretne razgovore, gde smo im približili potencijalne mogućnosti za investicije kako u sektoru turizma, tako i u oblasti poljoprivrede, kaže Milan Daničić, predsednik Opšteg udruženja preduzetnika Opštine Bogatić
Predstavnici Opšteg udruženja preduzetnika Opštine Bogatić, Milan Daničić i Radosav Berić, posetili su najveću svetsku izložbu EXPO 2020, koja se ovih dana održava u Dubaiju, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i tamo prisustvovali promociji geotermalnih potencijala Opštine Bogatić.

-Naš film i prezentacija koju smo održali pred velikim brojem posetilaca iz celog sveta naišli su na veliko interesovanje stranih investitora. Sa nekima od njih imali smo direkne i konkretne razgovore, gde smo im približili potencijalne mogućnosti za investicije kako u sektoru turizma, tako i u oblasti poljoprivrede, kaže Milan Daničić, predsednik Opšteg udruženja preduzetnika Opštine Bogatić.

Daničić sa Markom Selakovićem, direktorom kancelarije Privredne komore Srbije u Dubaiju


Njegovu izjavu dopunjuje Radosav Berić: „Razgovarali smo sa Markom Selakovićem, direktorom kancelarije Privredne komore Srbije u Dubaiju i dogovorili njegovu posetu Opštini Bogatić. On nas je povezao sa delegacijom kineskih privrednika koji su vrlo zainteresovani za naše potencijale. To bih apostrofirao kao najkonkretniji zaključak sastanka, ali želim da kažem da smo pored kineza pričali i sa Slovencima, predstavnicima privrednika iz Angole, kao i sa ozbiljnim domaćim investitorima, koji nisu bili upoznati sa ovim svojevrsnim darom prirode koji posedujemo“.

Među 193. zemlje, zapaženo mesto ima srpski paviljon, a poslednjih sedam dana na centralnom mestu u paviljonu prezentovan je film o geotermalnim potencijalima Opštine Bogatić.

Na kraju predsednik Opšteg udruženja preduzetnika ove lokalne samouprave, Milan Daničić i ovom prilikom zahvaljuje Opštini Bogatić i njenoj Turističkoj organizaciji, koji su zajedno sa Udruženjem preduzetnika, na čijem je čelu učestvovali u stvaranju filma kojim su uspeli da privuku veliku pažnju na pomenutoj izložbi.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa