31. mart 2022.31. mar 2022.
Ćosić sa trenerima Jovičićem i Rodrigezom

Ćosić sa trenerima Jovičićem i Rodrigezom

BOKS: BK MAČVA

Ćosić potvrdio primat

Mladi bokser šabačke „Mačve“ Uroš Ćosić pobedio je u 7. kolu Bokserske lige Srbije takmaca iz Voždovca Luku Katića jednoglasnom odlukom sudija 3:0. Ćosić je slavio u kadetskoj konurenciji, težinskoj do 48 kg. Bio je ovo duel dva šampiona Vojvodine samo u različitim kategorijama.

-Naporan meč, fizički zahtevan. Reč je o trećem duelu ovih rivala, do sada je odnos bio 1:1. Važno je da je potvrdio primat u svojoj kategoriji posle zlata koje je doneo u Šabac, a maksimalnim pristupom je Uroš zavredeo pobedu i sada se spremamo za državno tokom leta gde je cilj titula i poziv u državnu reprezentaciju – istakao je njegov trener i direktor Mačve Branislav Jovičić, dodajući da su izuzetno važni i trofejni dani za BK Mačvu u nizu.

-Uroš je rod sa pokojnim Slavkom Ćosićem, našim nekadašnjim trenerom i najzaslužnijim što je Boskerski klub Mačva opstao u ranijem periodu. Ponosni smo što je Sportski savez izabrao baš Slavka za dobitnika posthumnog priznanja. Želimo da nastavimo po principima koje je on postavio u trenerskom radu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa