7. april 2022.7. apr 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

U TOKU RADOVI NA IZGRADNjI OTVORENIH BAZENA

Letnje osveženje za 4.000 Šapčana

“Uveliko se radi na izgradnji tri bazena na otvorenom - olimpijskog (dimenzije 50x20x2 metara), malog (dimenzije 25x15x1 metara) i bebi bazena (prečnika 12 i dubine 0,4 metara). Za samo šesnaest meseci rukovođenja gradom uspeli da uđemo u realizaciju ovog projekta i ispunimo višedecenijski san naših sugrađana, zbog čega sam izuzetno ponosan. Kada smo pričali da ćemo da radimo otvorene bazene niko nam nije verovao, a danas svedoče naša dela”, istakao je gradonačelnik Pajić. Očekuje se da će na ovoj lokaciji letnje osveženje moći da pronađe između 3.000 i 4.000 Šapčana
Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić i predsednik Skupštine grada Nemanja Pajić protekle nedelje su obišli radove na izgradnji kompleksa otvorenih bazena. Vrednost ove investicije je oko 330 miliona dinara, a sredstva su opredeljena budžetom grada Šapca.

- Uveliko se radi na izgradnji tri bazena na otvorenom - olimpijskog (dimenzije 50x20x2 metara), malog (dimenzije 25x15x1 metara) i bebi bazena (prečnika 12 i dubine 0,4 metara). Za samo šesnaest meseci rukovođenja gradom uspeli da uđemo u realizaciju ovog projekta i ispunimo višedecenijski san naših sugrađana, zbog čega sam izuzetno ponosan. Kada smo pričali da ćemo da radimo otvorene bazene niko nam nije verovao, a danas svedoče naša dela, istakao je gradonačelnik Pajić.



Očekuje se da će na ovoj lokaciji letnje osveženje moći da pronađe između 3.000 i 4.000 Šapčana.

- Pored kompleksa bazena, u planu je izgradnja tribina sa 850 sedećih mesta, prostora za svlačionice i pomoćne prostorije, ostave za rekvizite, izgradnja prostorija za zaposlene, sanitarnih čvorova i tuševa, osvetljenje sa unutrašnjom i spoljašnjom rasvetom, što će ovaj deo grada učiniti prelepim. Svi radovi se finansiraju iz budžeta grada, bez ikakvog zaduživanja, dodao je gradonačelnik Pajić.
Radove izvodi konzorcijum firmi koje predvodi šabački SET, a završetak je planiran za mesec jul.
M.F.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa