7. april 2022.7. apr 2022.
Rasina na putu do snova
VATERPOLO: BARAŽ ZA PRVU A LIGU

Rasina na putu do snova

Šabačka „Sava“ je očekivano, u izuzetno efikasnom meču u Banja Luci osvojili tri boda i obezbedila mesto u baražu za popunu Prve A lige. Vicešampionsko zvanje je mlade Šapčane odvelo na kruševačku Rasinu i već sinoć su odigrali prvi duel ovi rivali. Ne znamo ishod u trenutku štampanja lista, ali je za sve dostupan na našem portalu.

Banja luka – Sava 15:20 (4:4, 3:5, 4:7, 4:4)
Gradski bazen. Sudije: Radić i Šukić. Isključenja: Banjaluka 5, Sava 12. Peterci: Banjaluka 1 (1), Sava 4 (3).
BANjALUKA: Milovanović, Amidžić 2, Glavić 1, Stevandićm N.Dardić 3, Šobić 2, Smoljić, Simić, D.Dardić 1, Kojčinović 1, Dimirašinović 1, Vujković 4, Jagodić, Jovanović.
SAVA: Riszć, Novaković 2, Babić 2, Lukić 2, Vasić 1, Trbović 4, Jezdimirović 2, Jovanović 1, Pantelić, Lazić 1, Zec 3, Mićanović, Gošić , Mičić 1.


U Prvoj A ligi će igrati tim koji prvi ostvari dve pobede. U subotu svakako na Gradskom bazenu gostuje kruševački klub, nadamo se u meču gde pobeda najmlađi tim u Prvoj B ligi, Savu, vodi rang iznad. Eventualna majstorica je opet pod Bagdalom u sledeću sredu. Kao što su i ranije isticali u klubu, Sava je odavno prevazišla sva očekivanja i Prva A liga bi bila smeo san koji su zaslužili.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa