14. april 2022.14. apr 2022.
Foto:  Aleksandar Lilić

Foto: Aleksandar Lilić

Peti po redu Nika Fit dani

Šabac centar sportske rekreacije

Fitnes konvencija posvećena Dance Fitness-u. Okupila preko 50 klubova EX YU regiona, Rumunije i sa Kube. Prisustvovalo preko 400 učesnika
Peta po redu fitnes konvencija pod nazivom „Nika Fit dani“ , održana je ovog vikenda na Gradskom trgu, pod pokroviteljstvom grada Šapca i S. U. Nika – Sanja Nikšić. Predsednik skupštine grada Nemanja Pajić svečano je otvorio ovaj događaj.

-Kao organizator mogu reći da sam očekivala dobar i kvalitetan događaj kao i svake godine, ali da je sam događaj prevazištao sva moja očekivanja i da je kruna moje karijere. Zahvalna sam svom gradu, prezenterima, učesnicima, prijateljima projekta kao i medijima koji su sve ispratili. Mogu reći da je Šabac centar sportske rekreacije – poručila je instruktorka fitnesa Sanja Nikšić.

Fitnes konvencija ove godine bila je posvećena Dance Fitness-u i okupila je preko 50 klubova EX YU regiona, Rumunije i sa Kube. Prisustvovalo je preko 400 učesnika.

Tokom fitnes konvencije održane su radionice i Master Classovi. Glavni gost bio je Claudiu Gutu.
Sanja Nikšić je dobitnica prestižne nagrade u Londonu za najboljeg trenera grupnih fitnes programa u Srbiji. Prepoznatljiva je kao jedan od najčuvenijih instruktora zumba programa na ovim prostorima.
Ž.P.
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa