14. april 2022.14. apr 2022.
Foto:  Aleksandar Lilić

Foto: Aleksandar Lilić

Peti po redu Nika Fit dani

Šabac centar sportske rekreacije

Fitnes konvencija posvećena Dance Fitness-u. Okupila preko 50 klubova EX YU regiona, Rumunije i sa Kube. Prisustvovalo preko 400 učesnika
Peta po redu fitnes konvencija pod nazivom „Nika Fit dani“ , održana je ovog vikenda na Gradskom trgu, pod pokroviteljstvom grada Šapca i S. U. Nika – Sanja Nikšić. Predsednik skupštine grada Nemanja Pajić svečano je otvorio ovaj događaj.

-Kao organizator mogu reći da sam očekivala dobar i kvalitetan događaj kao i svake godine, ali da je sam događaj prevazištao sva moja očekivanja i da je kruna moje karijere. Zahvalna sam svom gradu, prezenterima, učesnicima, prijateljima projekta kao i medijima koji su sve ispratili. Mogu reći da je Šabac centar sportske rekreacije – poručila je instruktorka fitnesa Sanja Nikšić.

Fitnes konvencija ove godine bila je posvećena Dance Fitness-u i okupila je preko 50 klubova EX YU regiona, Rumunije i sa Kube. Prisustvovalo je preko 400 učesnika.

Tokom fitnes konvencije održane su radionice i Master Classovi. Glavni gost bio je Claudiu Gutu.
Sanja Nikšić je dobitnica prestižne nagrade u Londonu za najboljeg trenera grupnih fitnes programa u Srbiji. Prepoznatljiva je kao jedan od najčuvenijih instruktora zumba programa na ovim prostorima.
Ž.P.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa