14. april 2022.14. apr 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

RIBARI

Novi asfalt u više ulica

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić, razgledao je prošle nedelje završne radove na postavljanju sloja asfalta u ulicama Svetog Save, Sretenjskoj i Železničkoj u Ribarima.

Pajić je ovom prilikom između ostalog izjavio da nastavljaju radove kao pre izbora i planiraju dalje premeštanje mašina i slične poslove u Grušiću, Orašcu, Mrđenovcu ... Ovog puta asfaltiraju 370 metara puta u ulici Svetog Save u Ribarima koja je ukupno duga 1.000 metara. Slede slični poslovi u Sretenjskoj i Železničkoj ulici u Ribarima.

- Primećujem veliko zadovoljstvo meštana, budući da ovde asfalt nije dolazio još od 1996. godine, osim na onom delu puta prema Loznici. Želimo da stvorimo što bolje uslove života na selu. Željno nas očekuju i na drugim mestima gde na ulicama postoji dosta udarnih rupa. I tamo slede poslovi na uređenju puta, bez obzira što je izborna kampanja prošla. Ove poslove finansiramo iz realnih izvora, a budžet grada koštaće 134 miliona dinara, rekao je Pajić, ističući veoma dobru saradnju sa ovdašnjim Savetom mesne zajednice, čije ideje su poslušali.

- Dugo smo čekali na ove poslove, ali se isplatilo. Verujemo novom rukovodstvu grada Šapca.U centu sela planiramo još 250 metara novog asfalta i rekonstrukciju putnog stajališta za autobuse, prema Petlovači, dodao je član Saveta mesne zajednice Ribari Zoran Maletić.

Gradonačelnika je dočekala velika grupa meštana Ribara i uz srdačan pozdrav, zadržali su se u kraćem razgovoru.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa