24. novembar 2011.24. nov 2011.

TRA LA LA DRAGANA TOMIĆA

Izjašnjavajući se na navode predsednika okružnog odbora Srpske napredne stranke, Dragana Tomića, sa izrazitom potrebom da, kao prvo, zaštitim ugled preduzeća čiji sam direktor punih 7 godina, svoj lični ugled, ali i ugled svih zaposlenih koji odgovorno i čestito obavljaju svoj posao ističem:
Svi navodi vezani kako za moja postupanja, kao direktorke, tako i za poslovanje Javnog preduzeća za upravljanje građevinskim zemljištem, koje je Dragan Tomić izneo na konferenciji za štampu, a koji su objavljeni u listu „Glas Podrinja“ od 17.11.2011. godine su apsolutno neistiniti, krajnje zlonamerni i pre svega politički motivisane, a sadrže i obeležja krivičnog dela kleveta.
Tvrdnja .... „Toliko toga čudnog se dešavalo na relaciji Fond za građevinsko zemljište - Skupština opštine. Toliko je potpisanih ugovora gde se vidi da postoje značajne zloupotrebe u koje je pre svega bio uključen gradonačelnik i sadašnja direktorka Fonda za građevinsko zemljište“, pored toga što je neodređena, paušalna i neistinita, ona je i pokazatelj nedostatka elementarnog poznavanja funkcionisanja organa lokalne vlasti i njihovog odnosa sa lokalnim javnim preduzećima.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa