14. april 2022.14. apr 2022.
Ostavka Sandre Kolaković

Ostavka Sandre Kolaković

Duel protiv Jagodine bio je i poslednji meč Sandre Kolaković na mestu trenera Medicinara. Posle nepune četiri sezone podnela je ostavku na mesto šefa stručnog štaba. Prenosimo deo njenog saopštenja koje u celini možete pročitati na našem zvaničnom sajtu.

Nastupile su okolnosti u kojima ne mogu biti produktivna kao do sada i ne osećam da u takvim uslovima klubu mogu da dam doprinos kakav bih želela i koji sam do skora davala. Moja odluka je plod nagomilavanja situacija koje su stvorile ovaj moj osećaj.

Odluka nije ishitrena, nije plod ljutnje ili besa. Donela sam je pre polaska u Kraljevo, a saopštila predsedniku Radukiću, saradnicima i igračicama u svlačionici, neposredno nakon završetka finalne utakmice Kupa Srbije. Sigurna sam da će mi nedostajati rad sa mladim igračicama.

Rukomet je moja ljubav, ne nikako posao i naravno da će i dalje ovaj divan sport biti prisutan u mom životu. Zahvaljujem se svima u klubu, igračicama, kolegama, našim navijačima, novinarima, kao i svima sa kojim sam sarađivala u protekle divne četiri godine.

Igračicama i “Medicinaru” želim sve najbolje u daljem sportskom i životnom razvoju i uvek će biti na posebnom mestu u mom srcu.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa