6. avgust 2009.6. avg 2009.
POMOĆNIK MINISTRA PROSVETE U KOCELjEVI

SPORTSKA SALA DO KRAJA NOVEMBRA

Pomoćnik ministra za investicije, učenički i studentski standard u Ministarstvu prosvete Republike Srbije Zoran Trninić boravio je prošlog utorka u Koceljevi.
Akcenat razgovora sa opštinskim rukovodstvom bio je na najznačajnijim investicijama na području ove opštine koje se realizuju uz podršku Ministarstva prosvete. Zamenik ministra, koji je radni vek proveo u izgradnji i 15 godina bio predsednik Komisije za investicije u Studentskom centru izjavio je nakon zvaničnih razgovora da će, ako sve bude išlo po planu, sportska sala biti otvorena do kraja novembra.
- Mi smo došli da dogovorimo i prevaziđemo sve probleme na izgradnji sportske sale kao i probleme u projektu i dobijanju dozvole za protivpožarne elemente. Ako Bog da i ako svi učesnici dogovora ispoštuju ugovoreno do kraja novembra otvorićemo salu- rekao je zamenik ministra.
Pored predstavnika ministarstva i opštinskih zvaničnika sastanku su prisustvovali i predstavnici izvođača radova, nadzornog organa i škole kao nosioca investicije...

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa