21. april 2022.21. apr 2022.
Foto: Galeb

Foto: Galeb

SERTIFIKOVAN GALEB GE 10 BOX

Najmoćniji uređaj na tržištu

Preporučujemo ga zbog velike brzine rada zahvaljujući snažnom procesoru, dovoljnom količinom RAM i ROM memorije učiniće Vas bezbrižnim. GALEB GE 10 BOX preporučujemo maloprodajama sa većim brojem artikala, ugostiteljskim objektima kao i svim korisnicima koji su u prethodnoj fiskalizaciji koristili srednje kase ili fiskalne printere. Uređaj na sebi ima četiri USB slota, tako da se pored štampača i čitača bezbednosnog elementa mogu priključiti i još neki dodatni uređaji
Poreska uprava Srbije sertifikovala je novi GALEB GE 10 BOX fiskalni uređaj. Reč je o moćnom uređaju koji počiva na Android 10.x operativnom sistemu sa eFuse tehnologijom. Rad na ovom uređaju omogućiće Vam nezaboravno iskustvo. Moderan dizajn uz izuzetno otporan ekran koji se teško može oštetiti, olakšaće Vam primenu svih funkcionalnosti maloprodajne GALEB miniERP aplikacije. Lak za manipulaciju, stabilan u radu, prelepog izgleda predstavljaće prelep estetski detalj u Vašem objektu.

Preporučujemo ga zbog velike brzine rada zahvaljujući snažnom procesoru, dovoljnom količinom RAM i ROM memorije učiniće Vas bezbrižnim. GALEB GE 10 BOX preporučujemo maloprodajama sa većim brojem artikala, ugostiteljskim objektima kao i svim korisnicima koji su u prethodnoj fiskalizaciji koristili srednje kase ili fiskalne printere. Uređaj na sebi ima četiri USB slota, tako da se pored štampača i čitača bezbednosnog elementa mogu priključiti i još neki dodatni uređaji (barkod čitač, miš, tastatura…)

Bezbednosni element je pametna kartica veličine 1FF, odnosno standard (veličina kreditne/debitne kartice) koji se iščitava eksternim čitačem, u sklopu BOX paketa. Pored eksternog čitača, BOX čine 10.1 - inčni fiskalni uređaj i termalni štampač GNF-350 čija je širina rolne 80 mm. Reč je o štampaču koji radi u tihom režimu, ima auto-cutter za papir i brzinu štampe od 250 mm/s.

Fiskalni uređaj u okviru GALEB GE 10 BOX paketa opremljen je GALEB miniERP aplikacijom koja pored osnovnih ima i dosta naprednih funkcija. Tri moda rada: HoReCa (hoteli, restorani, caffee-i), maloprodaja i usluge obuhvataju najveći broj obveznika fiskalizacije. U HoReCa modu posebno je obrađena funkcija iscrtavanja stolova po modelu samog objekta, odnosno njegovih unutrašnjih i spoljašnjih jedinica (bašti) tako da se porudžbine mogu lako pratiti, dodavati, menjati po stolovima za koje su naručeni. Takođe, u ovoj aplikaciji možete voditi kompletno robno i magacinsko poslovanje i u svakom trenutku imati uvid u stanje zaliha u Vašem objektu bilo preko kase ili daljinskim putem, preko Backoffice-a. Putem Backoffice-a možete i menjati cene i praviti razne izveštaje (dnevne, periodične, po smenama…).

Za više informacija o GALEB GE 10 BOX -u posetite GALEB sajt o fiskalizaciji efiskalizovan.rs ili pozovite call centar na broj 0800 111 123 (besplatan poziv).

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa