21. april 2022.21. apr 2022.
Palmvale prva u trci „Cveti“
POČELA SEZONA KONjIČKIH TRKA NA HIPODROMU KONjIČKOG KLUBA MAČVANIN U BOGATIĆU

Palmvale prva u trci „Cveti“

Održano ukupno pet trka, a slede još četiri trkačka dana
Prvog dana, na otvaranju ovogodišnje trkačke sezone u Bogatiću bilo je prohladno i vetrovito, a veliki broj posetilaca hipodroma svedoči da su se Mačvani uželeli konjičkih uzbuđenja.

Počev od nezapamćenog broja upisanih konja u pet trka, ovog dana do sjajnog raspoloženja svih učesnika, sve je proteklo u najboljem redu.

U trci dana nazvanoj Cveti, kategorije četiri za četvorogode i starije konje na stazi od 1.400 metara, pobedila je Palmvale sa Konkoljem u sedlu Drugo mesto podelili su Varenna Storm sa Gnesijem Sportsko konjičkih udruženja „Ružić“ i Achilles sa Ljubomirovićem Sportsko konjičkog udruženja „Šendeković“, dok je treće mesto pripalo El Naseriju sa Živkovićem, vlasništvo Ejuba Milića.

Prva trka ovog dana bila je „Ogled DOO Bogatić“, kategorije pet za trogode i starije konje na 1100 metara. Pobedio je Chattri braće Skrijelj sa Ljubomirovićem u sedlu. Drugo mesto osvojio je surčinski Carlos Mascimento, a treće Kinderdijk SKU „Šendeković“ u čijem sedlu je bio Glogovac.

Ništa manje uzbuđenja nisu priredilini galoperi u drugoj trci ovog dana pod nazivom Bogatić ( handikap tri) za trogode i starije konje na 1.300 metara.

Počev od nezapamćenog broja upisanih konja u pet trka, ovog dana do sjajnog raspoloženja svih učesnika, sve je proteklo u najboljem redu


Pobedio je Hiroshi Miroslava Lazića koga je jahao Konkolj. Druga na cilj stigla je Tulip O Hare Saše Markovića sa Gnesijem u sedlu, dok je treće mesto osvoio Orao Trliæ Radenka Trivkovića sa Lazarevićem.

U trećoj trci JKP Bogatić, kategorije tri za trogode konje bez pobede u Grupi i Listed trkama na 1.300 metara prvi kroz cilj prošao je Colorado SKU „Šendeković“- A Despot sa Gnesijem u sedlu. Druga je bila Keep Queally vlasništvo Stefana Uglješića, sa Nikolićem u sedlu, dok je treće mesto pripalo Impressive Boy Duška Đurasovića sa Mešetovićem u sedlu.

Puna start mašina i veliko interesovanje prisutnih gledalaca, koji su u velikom broju došli na hipodrom u Bogatiću, nije izostalo ni u četvrtoj trci ovog dana, pod nazivom Bor-Majur, kategorije dva za četvorogode i starije konje na 1.400 metara. Prva kroz cilj prošla je Pietraia Rajka Jevremovića, koju je pobedonosno do cilja jahao Sakić. Drugi je bio Waslawi SKU „Šendeković“sa Konkoljem, a treće mesto pripalo je Magisztratu braće Skrijelj sa Glogovcem u sedlu.
Naredni trkački dan na ovom hipodromu je 15. maja.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa