21. april 2022.21. apr 2022.
Prodajna izložba učenika
Oš „Janko Veselinović“

Prodajna izložba učenika

Ova izložba svake godine organizuje se pred Vaskršnje praznike. Učenički radovi još su bili izloženi u subotu na štandu u glavnoj ulici, kao deo humanitarne izložbe „Ulica humanih Čivijaša“
Učenici Osnovne škole „Janko Veselinović“ i ove godine organizovali su tradicionalnu prodajnu izložbu učeničkih radova. Ova izložba svake godine organizuje se pred Vaskršnje praznike.

Cela priča humanitarnog je karaktera te prikupljeni novac svake godine odlazi u humanitarne svrhe ili se ulaže u nešto što je učenicima ove škole neopodno za kvalitetno obrazovanje. Ove godine, od prikupljenog novca uradiće se ormarići za učenike mlađih razreda.

-Sve ovo jeste u skladu sa reformom obrazovanja koja neguje preduzetništvo kod učenika već od prvog razreda. Naši učenici su se do sada pokazali kao odlični preduzetnici – poručila je Ljiljana Stojanović direktor Osnovne škole „Janko Veselinović“.

Učenički radovi još su bili izloženi i u subotu na štandu u glavnoj ulici, kao deo humanitarne izložbe „Ulica humanih Čivijaša“ koju je organizovala Turistička organizacija grada Šapca.
Ž.P.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa