21. april 2022.21. apr 2022.
Osam republičkih nagrada i dve pohvale
Osnovna škola „Nikolaj Velimirović“

Osam republičkih nagrada i dve pohvale

Veliki uspeh učenika OŠ “Nikolaj Velimirović“ je nastavljen i ove školske godine na 43. državnom takmičenju osnovnih škola iz fizike, održanog 9. i 10. 4. 2022. godine u Kraljevu.

Osnovna škola „IV kraljevački bataljon“ u Kraljevu imala je čast da ove školske godine bude domaćin 43. republičkog takmičenja iz fizike za učenike osnovnih škola 6, 7. i 8. razreda i tom prilikom je ugostila čak 555 učenika sa teritorije Republike Srbije i time je nastavljena tradicija masovnosti ove smotre.

Naš „Mačvanski okrug“ je ove godine imao 18 predstavnika iz svih razreda osnovnih škola, a školu OŠ “Nikolaj Velimirović“ je predstavljalo 11 učesnika, učenika 6,7, i 8. razreda, koji su postigli rezultate vredne pažnje i pohvale.

Osam učenika je osvojilo nagrade, a dva učenika ima pohvale. Sa njima su bili i njihovi nastavnici naše škole Jovo Mihajlović i Aleksandar Puzović.

Nagrade su osvojili za:

6. razred : Prva nagrada: Aleksa Jovanović, Hana Alimpić, Maša Krstić, Andrej Ristivojević; Druga nagrada: Lazar Nikić, Vuk Prstojević, pohvala.
7. razred: Druga nagrada Ana Srdanović.
8. razred : Prva nagrada Petar Popović; Druga nagrada Dunja Vesić i
Lenka Mijailović, pohvala.

Nastavnici: Jovo Mihajlović (6. i 7. razred) i Aleksandar Puzović (8.razred).
Kolektiv OŠ``Nikolaj Velimirović`` Šabac

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa