21. april 2022.21. apr 2022.
Medalje iz Banja Luke (foto: M. V.)

Medalje iz Banja Luke (foto: M. V.)

JU JUTSU

Uspesi na dva turnira

Proteklog vikenda održana su dva ju jutsu takmičenja; Prvo je međunarodni ju jutsu turnir u Banja Luci na kojem su nastupil tri takmičara iz Pantera i osvojila dva zlata, srebro i bronzu. Zlatom su se okitili: Borisav Ilić senior 62 kg i Petar Popović junior U21 77kg , srebrom Tamara Kostić kadetkinja U18 52kg i bronzom Petar Popović u seniorskoj konkurenciji do 77kg. Ukupno je bilo oko 300 takmičara iz pet zemalja.

Drugo ju jutsu takmičenje “Open Srbija” održano je u Novom Bečeju gde je učestvovalo pet „pantera“ koji su osvojili tri zlatne i po jednu srebrnu i bronzanu medalju. Zlato je pripalo: Petru Popoviću junior U21 69kg, Ani Vilotić kadetkinji U18 57kg i Vladimiru Đukiću nade 38kg, srebro Strahinji Vuletiću pionir U12 46kg i bronza Urošu Nikoliću junior U21 69kg.

-Odličan rezultat za naš klub sa ova dva takmičenja s obzirom da smo učestvovali sa manjim brojem takmičara. Uskoro nas očekuju takmičenja u Loznici i Šapcu gde očekujemo veći broj takmičara iz našeg kluba, izjavio je trener kluba Panter, Milan Vujasin.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa