1. decembar 2011.1. dec 2011.

NOVA GENERACIJA M I B KLASE

Nakon međunarodne promocije novih generacija M- i B-Klase na salonu u Frankfurtu, Mercedes-Benz organizuje promocije širom Srbije.
Sa još dinamičnijim dizajnom i još većim brojem inovacija u oblasti komfora, nova generacija Mercedes-Benz M-Klase je značajno unapređeni model i dalje zadržava svoje pravo da predstavi nove standarde u razvoju autoindustrije. Treća generacija nove M-Klase predstavlja novu polaznu tačku u svetu SUV vozila. Smanjena potrošnja goriva i emisija izduvnih gasova su naročito impresivne. U odnosu na prethodni model, potrošnja goriva je prosečno manja za 25%.
Ovaj dugoprugaš obećava opuštenu i bezbednu vožnju pod svim mogućim uslovima. Posvećeni detaljima u svakom trenutku, inženjeri za razvoj u Mercedes tehnološkom centru su značajno unapredili ono što oni zovu NVH stepen komfora (buka, vibracije, oštrina). Ovo u velikoj meri doprinosi opštem osećaju blagostanja za upravljačem, dok istovremeno igra značajnu ulogu u pogledu bezbednosti koliko vozača toliko i svih saputnika, naročito na dugim putovanjima. Mercedesova M-Klasa sada se odlikuje novim superiornim i visoko-kvalitetnim dizajnom.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa