1. decembar 2011.1. dec 2011.
“MUZIČKI CENTAR NIŠ“ JE I OVE GODINE BIO ORGANIZATOR I GENERALNI POKROVITELj IZBORA ZA MIS

NINA “MIS ESTRADE ““ NIŠ 2011“

Od jedanaest devojaka koje su bile u konkurenciji za najlepšu je proglašena Nina Aranđelović (18) iz Niša
Na ovogodišnjem izboru u Nišu, publici i žiriju su se predstavile Jelena Milovanović Valjevo, Lidija Mijailović Leskovac, Sandra Dimitrijević Niš, Anđela Antić Vlasotince, Sanela Grbović Blace, Ana Stojanović Niš, Nevena Šimšić Užice, Milica Spasić Niš, Milijana Mijović Topola, Marina Milošević Prokuplje i Nina Aranđelović Niš.
Na osnovu glasova žirija za “Mis estrade ““ Niš 2011“ je proglašena Nina Aranđelović, prva pratilja Marina Milošević, druga pratilja Milijana Mijović, Mis fotogeničnosti Milica Spasić, Mis šarma Nevena Šimšić, Mis Holivuda Ana Stojanović, Mis publike Sanela Grbović, top model Anđela Antić, zaštitno lice Bros auta Sandra Dimitrijević.
Turistička agencija “Niturs“ je pobednici dodelila aranžman za dve osobe deset dana u Nesebar u Bugarskoj. Travel agencija “Aeroturs Niš“ Lidija Stanković, dva putovanja za dve devojke u Grčku prva i druga pratilja. Guo Džiao vlasnik kineskog tržnog centra “Novi vek“ u Nišu je dodelio tri nagrade, Naissus compani Bojan Stanisavljević je poklonio dva putovanja u Sloveniju. Bros auto aranžman deset dana na Kopaoniku za zaštitno lice.
U pauzi dok je žiri sabirao glasove unija zanatlija i preduzetnika Regiona Južne Srbije je dodelila zlatne plakete i nagrade za najuspešnije firme Regiona koje je uručio predsednik unije Srećko Dokić.
Producent Saša Miladinović, poznati menadžer i novinar iz Niša pozdravljajući sve prisutne, i čestitajući nagrađenim devojkama najavio je veliki sajam lepote, koji će se održati 16. decembra na izboru za “Mis jablaničkog regiona“ u Leskovcu.
U međuvremenu, pobednica Nina Aranđelović se okitila još jednom lentom “Mis osmeha“ na izboru za “Top model Evrope“ održanom ovog vikenda u Rimu.
Ovogodišnji izbor za Mis je u slici ovekovečio studio “Fotovideo Bata“. Restoran “Lipov lad“ u naselju Duvanište, pokazao se kao dobar domaćin ove večeri.
Za muzički deo programa bio je zadužen “Best bend“ iz Leskovca, šef benda Slaviša Stanisavljević Beli i Milenko Živković.
Voditelj programa bio je Ozren Rašić, novinar Radio Beograda.
Prijatelj i saradnik ovogodišnjeg izbora bila je produkcija “Belpos“ iz Šapca.







Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa