28. april 2022.28. apr 2022.
Majski bilansi

Majski bilansi

Tokom maja biće stavljena tačka na prva dva ranga srpskog fudbala, dok će u nižim ligama verovatno mnogo toga biti poznato, ali će jedno preostalo kolo i baraž dueli biti raspoređeni u jun.

Šabačka Mačva i Mačva Bogatić za sada deluju sigurno u Prvoj, odnosno Srpskoj ligi, no posebno šabački tim, ukoliko je juče poražen od Zlatibora, status prvoligaša je pod znakom pitanja. Bilo kako bilo, još četiri majska meča su pred njima. Bogatinci su u gornjem delu tabele i u formi koja garantuje miran finiš. Posebno je važno što su im rivali u maju po meri, samo jedan je iznad njih na tabeli: Ml. Radnik, Borac 1926, Trepča, Sloga (BB) i Sušica

Kod zonaša je delovalo da ovdašnji klubovi hodaju sigurno ligom, uz izuzetak Sloge iz Bogosavca koja je odustala od takmičenja, međutim dva loša rezultata „pale lampice“ pre svega u Petkovici. Vladimirci i Prnjavor su trenutno u zlatnoj sredini. Za Petkovičane bi ključni mogli biti dueli u Vladimircima i protiv Drina na domaćem terenu krajem maja. Vladimirci imaju tri meča protiv timova slabije plasiranih na tabeli. Obe ekipe imaju i jedno slobodno kolo.

U Okružnoj ligi prvog maja je veliki derbi u Klupcima. Ukoliko Radnički pobedi Podrinje, praktično će obezbediti titulu i Zonu, pobeda Lozničkog Polja vraća dramu.

Jevremovac je siguran šampion pocerske grupe međuopštinske lige, dok će biti borba duga za tron u Mačvi. Tri pretendenta i rapsoredi slične težine za Dublje, Miliconar i Stojan Lazarac. Zajednički rival vodećih je Duško Klenje tim iz vrha koji dočekuje Bogatić i putuje u Dublje.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa