28. april 2022.28. apr 2022.
OPŠTINA VLADIMIRCI BRINE O UGROŽENIMA

Zbrinjavanje pet porodica

Reč je o proširenju kuća a u toku je izrada projektne dokumentacije kako bi i Lokalna samouprava Opštine Vladimirci mogla da se podiči brigom za one kojima je pomoć preko potrebna. Iznaći će se put i za finansije kako bi pet porodica sa naše opštine bile zbrinute pored ostalog i sa dodatnim lođama, reči su zamenika predsednika Opštine Vladimirci Milorada Milinkovića
Na sastanku održanom u Beogradu protekle nedelje predstavnici IPAM-a i Lokalne samouprave Opštine Vladimirci propraćen je dosadašnji rad na projektu zbrinjavanja četiri porodice iz Mehovina iz familija Stanković i Vasić i jedne iz Krnula iz familije Marinković:

„Bilo je govora i o plaćanju zakupa usled nekompletiranih radova a do finalisanja posla vodi nas već izvađena građevinska dozvola da bi porodice dobile adekvatne uslove za život. Reč je o proširenju kuća a u toku je izrada projektne dokumentacije kako bi i Lokalna samouprava Opštine Vladimirci mogla da se podiči brigom za one kojima je pomoć preko potrebna. Iznaći će se put i za finansije kako bi pet porodica sa naše opštine bile zbrinute pored ostalog i sa dodatnim lođama, reči su zamenika predsednika Opštine Vladimirci Milorada Milinkovića.

Reč je o Stanković Radenku i Ljiljani, Stanković Radu i Darinki, Vasić Ružici i Dikosavi te Stanković Milu iz Mehpvina i Marinković Slobodanu i Stanković Snežani iz Krnula koji će imati po završetku poslova pristojne uslove za život. A sve zahvaljujući brizi Lokalne samouprave Opštine Vladimirci za pomoć ugroženim porodicama.
S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa