5. maj 2022.5. maj 2022.
Unapređenje rada  Udruženja MS Šabac
HUMANITARNI KONCERT

Unapređenje rada Udruženja MS Šabac

U nedelju, 8.maja, sa početkom od 18sati, u hali Srednje ekonomske škole, beće održan humanitarni koncert u organizaciji Udruženja MS Šabac. Prihod od ulaznica namenjen unapređenju rada Udruženja obolelih od multiple skleroze
Pretposlednjeg dana meseca maja obeležava se Međunarodni dan obolelih od multiple skleroze. Prošle godine smo tim povodom pisali o Udruženju MS Šabac koje je veoma aktivno poslednjih godinu dana, a sada će široj javnosti probleme osoba koje žive sa multiplom sklerozom pokušati da približe kroz humanitarni koncert koji se održava u nedelju, 8. maja sa početkom u 18 časova u hali Srednje ekonomske škole “Stana Milanović”.

Na koncertu će nastupiti k.u.d. Abrašević, u.a. Čivija, a.n.i. Hajduk Stanko i f.a. Gospodar Jevrem. Posetioci će uživati u raznim igrama, od narodnih preko modernog plesa do dečjeg baleta.
Cena ulaznice je 300 dinara, a sav prihod od koncerta namenjen je unapređenju rada ovog mladog udruženja nastalog prošle godine kako bi obolelima od MS-a u Šapcu pružilo podršku i pomoć- navode u Udruženju MS Šabac.

Karte se mogu kupiti u prostorijama k.u.d. Abrašević (Masarikova 20), u.a. Čivija (Nikole Pašića 10), Turističke organizacije grada Šapca i kafea Art (Gospodar Jevremova ulica), kao i u Ekonomskoj školi pred sam početak koncerta.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa