5. maj 2022.5. maj 2022.
Novo mesto našeg okupljanja
Restoran Grupa

Novo mesto našeg okupljanja

Naša vizija je da kreiramo savremen hedonistički ambijent i oživimo duh tradicije gastronomske ponude, kvaliteta usluge i protokolarnosti, baš kao što beše na dvoru Jevrema Obrenovića, kada se Evropa prvi put „doselila“ u Šabac u punoj raskoši balske kulture, građanskog okupljanja i manira
Kompanija Sani Group kao moderan poslovni sistem koji u našem gradu posluje od 1990. godine, građanima Šapca i Mačvanskog okruga predstaviće se u potpuno novom poslovnom poduhvatu u oblasti ugostiteljstva. Restoran Grupa, otvoriće svoja vrata 9. maja u srcu grada, na Trgu šabačkih žrtava.

Različite delatnosti kojima se bavimo funkcionišu kao zasebne celine integrisane u veliki sistem, koji ima dobru organizaciju, zajedničke finansijske i komunikacione tokove i jedinstvenu korporativnu kulturu. Poslovna strategija kompanije temelji se na šest stubova biznisa: međunarodni transport, Sani Optik, Sani Sluh, Bosch car service, nekretnine i restoran Grupa.



Težimo da ostanemo lideri u znaju i sa ponosom možemo reći da smo eksperti u svim oblastima kojima se bavimo. Imamo strateška partnerstva sa više desetina najrelevantnijih kompanija u srodnim oblastima poslovanja


Sani Group posluje kao holding kompanija sa članicama Sani Optik Beograd i Sani Optik Banja Luka. Stručnost, iskustvo i tradicija dugi 70 godina, kvalifikuju nas na domaćem i regionalnom tržištu, kao eksperte za vid i sluh. Sve ovo u 46 gradova Srbije i Republike Srpske, odnosno 66 prodajnih objekata, što čini najveći lanac optika u Srbiji.

Sani Group danas zapošljava preko 600 radnika. “Težimo da ostanemo lideri u znaju i sa ponosom možemo reći da smo eksperti u svim oblastima kojima se bavimo. Imamo strateška partnerstva sa više desetina najrelevantnijih kompanija u srodnim oblastima poslovanja. Kroz restoran Grupa želimo da prenesemo sva naša iskustva iz evropskih i svetskih prestonica ugostiteljstva, sve što smo doživeli pretočili smo u savremen ambijent i vrhunsku kuhinju” - ističu u kompaniji.

Naša vizija je da kreiramo savremen hedonistički ambijent i oživimo duh tradicije gastronomske ponude, kvaliteta usluge i protokolarnosti, baš kao što beše na dvoru Jevrema Obrenovića, kada se Evropa prvi put „doselila“ u Šabac u punoj raskoši balske kulture, građanskog okupljanja i manira.



Restoran Grupa otisnuće se u okean ugostiteljstva jedrima svetskog putnika, sladokusaca i putopisaca, objedinjujući ukuse od Mediterana do Dalekog istoka. Ipak, usidreni u domaćoj luci našeg grada, gostima ćemo prezentovati i specijalitete domaće kuhinje u novom ruhu i vizuelnom doživljaju.

Kroz restoran Grupa želimo da prenesemo sva naša iskustva iz evropskih i svetskih prestonica ugostiteljstva, sve što smo doživeli pretočili smo u savremen ambijent i vrhunsku kuhinju” - ističu u kompaniji


Korporativno nasleđe Grupa temelji na vrednosnim principima porodične kompanije Sani Group, koja je regionalni lider u međunarodnom transportu i osnivač najvećeg lanca optika u Srbiji u sastavu poslovnog sistema Sani Optik.

Sa preko 100 kamiona na svetskim putevima i centrima za vid i sluh u gotovo svim gradovima Srbije i Republike Srpske sa tradicijom dugom 70 godina, u Šabac svaki dan donosimo iskustva i znanja, slike sveta i regiona, obojene mirisima i ukusima pređenih kilometara.

Grupa vas poziva da budete deo sveta, koji ćemo zajedno graditi za vlastita uživanja. Kada je duša ispunjena mirisom zavičaja, oči site lepote kosmopolitskog ambijenta, onda u srce staju sva zadovoljstva, spokoj i radost trenutka.

GRUPA – novo mesto našeg okupljanja!
PR

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa