12. maj 2022.12. maj 2022.
Sofija Živanović

Sofija Živanović

OPŠTINA VLADIMIRCI

Samuraji iz Vladimiraca

„Složna smo družina i uz uporan rad pomažemo se kao sportska porodica. Srećan sam što postoji ovakav klub gde možemo mnogo naučiti ali i dobiti priliku da napredujemo“
Da sport nije u zapećku brige Lokalne samouprave Opštine Vladimirci svedoči trio iz aikido kluba „Bušido 1“ koji broji 70 vrednih članova a sve u ramu priče koliko je bitno da se deca bave sportom a uz zdravo odrastanje stiču i borbeni duh za sva životna iskušenja.

Sofija Živanović iz Jalovika u klubu trenira od 2013. godine pod budnim okom majstora aikidoa treći dan i džiju-džice drugi dan Dragana Zarića:
-Ovaj sport sam zavolela i nadam se da će mi stečeno znanje pomoći kako u sportskim dometima tako i u svakodnevnici, čemu nas naš trener uči. Drago mi je da imamo zavidan broj devojčica, sada oko 20 polaznica svih uzrasta, veli najbolja takmičarka kluba u 2021. godini. Dodaje samo da joj je želja da bude i instruktor aikidoa.

Nemanja Petrović


Nemanja Petrović iz Kaone takođe trenira od 2013. godine, učenik je osmog razreda i obeležio je 2021. godinu kao najbolji u muškoj konkurenciji:
-Složna smo družina i uz uporan rad pomažemo se kao sportska porodica. Srećan sam što postoji ovakav klub gde možemo mnogo naučiti ali i dobiti priliku da napredujemo, kaže ovaj interesantan mladi sportista koji u slobodno vreme vozi traktor i voli selo bezmerno po čemu se prepoznaje u klubu. Iznad svega voli voćarstvo i diči se svojim jagodama i malinama.

Miloš Zarić


Predškolac Miloš Zarić ide očevim stopama i naprosto je zadojen aikidom. Trenira dve godine i sudeći po strogim kriterijumima trenera obećava puno:
-Uz tatu sam zavoleo aikido a treninzi su mi draži od svake igre. Velika je radost za mene što sam bio najbolji početnik u 2021. godini, skromno govori šarmatni dečak i buduća nada kluba kompletirajući ovu priču o samurajima iz Vladimiraca.
S.K

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa