19. maj 2022.19. maj 2022.
Pismo gradonačelnika Fuđimija  gradonačelniku Šapca

Pismo gradonačelnika Fuđimija gradonačelniku Šapca

Gradonačelnik japanskog rada Fuđimija Micuhiro Hošino uputio je pismo u kojem se zahvaljuje gradonačelniku Šapca dr Aleksandru Pajiću na čestitci koju je uputio povodom 50. godišnjice dodeljivanja statusa grada Fuđimiju
Poštovani gospodine gradonačelniče,
Ovde u Japanu sezona cvetanja trešanja je došla do kraja ustupajući mesto ugodnom ranom letu i nadam se da i Grad Šabac ulazi u prijatno godišnje doba.

Izuzetno sam Vam zahvalan što ste odvojili vreme u Vašem pretrpanom rasporedu da pošaljete video poruku za našu svečanost kojom se obeležava pedeseta godišnjica dodeljivanja statusa grada Fuđimiju. Bili smo blagosloveni predivnim sunčanim danom i izuzetnom posećenošću i svečanost je bila veoma uspešna.

Svakako se slažem sa tvrdnjom koju ste izneli u svojoj video poruci da naša dva grada spaja ogromno prijateljstvo, uprkos razdaljini koja nas deli. Kako ove godine obeležavamo četrdesetogodišnjicu bratimljenja, uveren sam da će povezanost između naših gradova još više ojačati.

Takođe, želim da izrazim zahvalnost što ste omogućili da upoznavanje sa Gradom Fuđimijem bude postavljeno u stalnoj postavci u Narodnom muzeju u Šapcu.

Iako se pandemija korona virusa nastavlja po svetu, unapred se radujem prilici da Vas pozovem da dođete da se sastanemo ovde u Fuđimiju na jesen.

Na kraju, dozvolite mi da Vama i Vašim sugrađanima iz Šapca poželim mnogo sreće i zdravlja.
Micuhiro Hošino Gradonačelnik grada Fuđimija

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa