19. maj 2022.19. maj 2022.
Spomen kompleks Cer
Prva redovne sednica Skupštine Privrednog društva

Spomen kompleks Cer

U petak 13. maja 2022. godine, održana je Prva redovna sednica Skupštine Privrednog društva “Spomen kompleks za očuvanje kulturno-istorijskih vrednosti i održivi razvoj Cera-Spomen kompleks Cer”d.o.o. Šabac u 2022.godini.Sednica je održana u sedištu Privrednog društva u Šapcu.

Prvoj sednici su prisustvovali direktor Radovan Lukić,predsednik Skupštine društva Nenad Nerić,načelnik Mačvanskog upravnog okruga Vladan Krasavac, projekt menadžer Slobodan Simić,pomoćnik predsednika opštine Bogatić Matija Milovanović,pomoćnik gradonačelnika Loznice Ljubinko Đokić, zamenik predsednika opštine Vladimirci Milorad Milinković i predstavnik opštine Koceljeva Vladan Janković.

Nakon što je konstatovano da postoji kvorum za rad,usvojen je dnevni red predložen za Prvu redovnu sednicu Skupštine Privrednog društva.

Zapisnik sa sednice Skupštine Privrednog društva koja je održana 07.maja 2021.godine,jednoglasno je usvojen od strane prisutnih članova Skupštine.

Izveštaj o radu direktora Privrednog društva za 2021.godinu prezentovan je i obrazložen od strane direktora Radovana Lukića i jednoglasno usvojen,kao i Izveštaj o finansijskom poslovanju Privrednog društva za 2021. godinu.

Usvojena je Odluka o prestanku mandata direktoru Privrednog društva Radovanu Lukiću dana 02. 04. 2022. godine, istekom mandatnog perioda od četiri godine.Radovan Lukić je na mesto direktora Privrednog društva imenovan 02. 04. 2018. godine,na mandatni period od četiri godine.Istekom mandata imenovani je nastavio da obavlja dužnost direktora u tehničkom mandatu,do imenovanja novog zastupnika Privrednog društva.

Odlukom članova Skupštine Radovan Lukić je imenovan za vršioca dužnosti direktora Privrednog društva „Spomen kompleks za očuvanje kulturno-istorijskih vrednosti i održivi razvoj Cera – Spomen kompleks Cer” d.o.o. Šabac, počev od 03. aprila 2022. godine, na godinu dana.

Na samom kraju sednice doneta je Odluka o usvajanju Poslovnog i Finansijskog plana Privrednog društva za 2022. godinu.

O budućim aktivnostima vezano za rad Privrednog društva “Spomen kompleks za očuvanje kulturno-istorijskih vrednosti i održivi razvoj Cera-Spomen kompleks Cer”d.o.o. Šabac u 2022. godini, javnost će biti blagovremeno obaveštena.
Kabinet načelnika Vladana Krasavca

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa