19. maj 2022.19. maj 2022.
Pobeda za povratak u Halu “Zorka”
METALOPLASTIKA : RUDAR 39:33

Pobeda za povratak u Halu “Zorka”

Metaloplastika je u nedelju očekivano savladala Rudar iz Kostolca rezultatom 39:33, u prvoj utakmici odigranoj posle duže vremena u Hali “Zorka”. Šapčani su vodili od prvog minuta, a poluvreme je završeno rezultatom 22:15.

Saša Terzić, desno krilo Metaloplastike, čestitao je ekipi Rudara na požrtvovanosti i sjajno odigranoj utakmici.

-Rudar je odlična ekipa koju ne treba potceniti, a rekao bih da smo mi to u pojedinim momentima uradili. Imali smo dosta tehničkih grešaka, što u napadu, što u odbrani, ali na kraju smo uzeli ta dva boda i to je najbitnije. Imao pet, šest dana da sumiramo utiske, ispravimo ono što nije dobro i osvojimo dva nova boda protiv Šamota, rekao je Terzić.

Trener Šapčana Miodrag Kažić čestitao je ekipi Rudara na dobroj utakmici i poželeo im sreću do kraja prvenstva.

-Smatram da su gosti došli bez nekih velikih ambicija, a mi smo se prilagodili tome. Cela utakmica je prošla na lošem nivou. Ovo ne sme da se dešava. Kvalitet je na našoj strani, ali mogli smo to mnogo bolje pokazati na terenu. Okrećemo se sledećoj utakmici. Imamo još dva kola do kraja i moramo pobediti, rekao je Kažić.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Vojislav Brajović desni bek Metaloplastike.
Klub iz Šapca se nakon ove pobede nalazi na četvrtom mestu na tabeli. Vojvodina je tri kola pre kraja obezbedila titulu. Drugi je Partizan koji ima samo dva boda više od Metaloplastike.

Sledeću utakmicu Šapčani igraju ponovo kao domaćini, u subotu 21. maja, protiv Šamota.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa