19. maj 2022.19. maj 2022.
Detalj sa utakmice Mačva-Timok

Detalj sa utakmice Mačva-Timok

FUDBAL: PRVA LIGA SRBIJE

Mačva obezbedila ostanak

Utakmica sa velikim ulogom. Mi smo iskoristili svoju priliku u prvom polouvremenu i izborili pobedu. Bila je prva prvenstvena utakmica sa mnogo žara i borbe. Drago nam je što će šabačka publika i u narednoj sezoni gladati Prvu ligu Srbije – rekao je igrač Mačve Kristijan Tojčić
Pobedom u Bačkoj Palanci 1:0 fudbaleri Mačve obezbedili su ostanak u Prvoj ligi Srbije. Strelac jedinog gola bio je Nikola Ristović u 44. minutu. Trijumf je doneo pomak Mačvi na tabeli, a u poslednjem kolu u utakmici bez velikog rezultatskog značaja Mačva će u nedelju ugostiti ti Grafičara iz Beograda. U utakmici protiv ekipe Bačke šabački klub bio je bolji u većem delu meča i zasluženo slavio.
Istovremeno domaćin utakmice je izgubio sve šanse da opstane u ovom rangu.

-Utakmica sa velikim ulogom. Mi smo iskoristili svoju priliku u prvom polouvremenu i izborili pobedu. Bila je prva prvenstvena utakmica sa mnogo žara i borbe. Drago nam je što će šabačka publika i u narednoj sezoni gladati Prvu ligu Srbije – rekao je igrač Mačve Kristijan Tojčić.

OFK Bačka – Mačva 0:1 (0:1)
Bačka Palanka. Gledalaca: 400. Gl. sudija: Miroslav Milenković (Beograd); pomoćnici: Bogićević i Cvetković (oba Beograd). Strelac: Ristović u 44. Minutu. Žuti kartoni: Petrić, Radović, Jelić, Luković (Bačka); Arnautović, Pešić, Adamović, Belić (Mačva).
OFK BAČKA: Toroman, Mažić (Luković), Milenković, Petrić, Vukmanović (Karišić), Lazar Radović (Levićanin), Todorović, Šarac (Stanisavljević), Ninković (Bogdanović), Mandić, Jelić
MAČVA: Samurović, Nikolić (Popović), Pešić, Jevtić, Stevanović, Belić, Tojčić, Adamović (Marković), Ristović (Sladojević), Arnautović (Mićanović), Panić (Kukuličić).


Iz Prve lige u niži rang su sigurno ispali: Kabel, Timok i OFK Bačka, a u poslednjem kolu će se za opstanak boriti Zlatibor i Budućnost iz Dobanovaca.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa