26. maj 2022.26. maj 2022.
Mučimo se, kvare nam se uređaji, ne možemo da kupamo bebe
PISMA ČITALACA

Mučimo se, kvare nam se uređaji, ne možemo da kupamo bebe

Na adresu naše redakcije stiglo je pismo žitelja mačvanskog sela Petlovača, u kojem se navodi da 22 domaćinstva iz Partizanske ulice imaju problem sa strujom. Naime, električna energija koja stiže do njihovih kuća je napona 140V, umesto 220V. U više navrata su se obraćali nadležnoj elektrodistribuciji.

Do pomaka je došlo pre pet godina kada su promenjene žice i bandere, ali kako navode, bez nove trafo stanice rešenja nema.

-Nikada nismo imali normalnu struju. Mučimo se kao da živimo u srednjem veku. Električni aparati nam se kvare, ne možemo normalno ni televiziju da gledamo, a pošto se i vodom snabdevamo iz bunara, mučenje je i zadovoljavanje osnovnih higijenskih potreba. U našoj ulici žive i porodice sa malom decom, možete samo da pretpostavite kako je njima, koliko se muče da okupaju svoje bebe.

Do sada smo uputili dve zvanične molbe ED Loznica, sva domaćinstva su potpisala peticiju, međutim, odgovora još uvek nema. Uporedo sa kontaktiranjem medija, planiramo da pošaljemo dopis i dopis Beogradu, bilo kome ko može da ubrza rešenje našeg problema, jer nam situacija sa strujom i ekonomski i ljudski otežava život- navedeno je u pismu stanovnika Partizanske ulice iz Petlovače.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa