2. jun 2022.2. jun 2022.
Zajedno brinemo o mladima
Gradonačelnik Šapca prisustvovao godišnjem zasedanju Skupštine SAKOM-a

Zajedno brinemo o mladima

Srpsko-azerbejdžanska privredna komora ,,SAKOM” stipendira 22 studenta, od kojih su 2 iz Šapca, Mašu Vučetić sa Fakulteta veterinarske medicine i Uroša Pantelića sa Elektrotehničkog fakulteta koji imaju odličan prosek
Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić prisustvovao je godišnjem zasedanju Skupštine srpsko-azerbejdžanske privredne komore ,,SAKOM” sa generalnim direktorom ,,Azvirta” u Srbiji, Ahmetom Muratom Turkogluom.

- Saradnja sa partnerima iz Azerbejdžana daje odlične rezultate za Šabac. Azerbejdžanska kompanija ,,Azvirt” radi na izgradnji kapitalnog projekta, auto-puta Ruma-Šabac, novog mosta preko Save i brze saobraćajnice Šabac-Loznica. U isto vreme, srpsko-azerbejdžanska privredna komora ,,SAKOM” stipendira 22 studenta, od kojih su 2 iz Šapca, Mašu Vučetić sa Fakulteta veterinarske medicine i Uroša Pantelića sa Elektrotehničkog fakulteta koji imaju odličan prosek. Zajedno brinemo o mladima jer oni su naša budućnost, kaže gradonačelnik Pajić .

- Potvrdili smo odlične odnose i dogovorili nastavak saradnje u obostranom interesu.
Grad Šabac sarađuje sa svim partnerima u interesu razvoja našeg grada. U narednom periodu nastavićemo ovu dobru praksu, a sve sa ciljem stvaranja od Šapca grada budućnosti za sve njegove građane, dodaje Pajić.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa