Info

2. jun 2022.2. jun 2022.
Zajedno brinemo o mladima
Gradonačelnik Šapca prisustvovao godišnjem zasedanju Skupštine SAKOM-a

Zajedno brinemo o mladima

Srpsko-azerbejdžanska privredna komora ,,SAKOM” stipendira 22 studenta, od kojih su 2 iz Šapca, Mašu Vučetić sa Fakulteta veterinarske medicine i Uroša Pantelića sa Elektrotehničkog fakulteta koji imaju odličan prosek
Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić prisustvovao je godišnjem zasedanju Skupštine srpsko-azerbejdžanske privredne komore ,,SAKOM” sa generalnim direktorom ,,Azvirta” u Srbiji, Ahmetom Muratom Turkogluom.

- Saradnja sa partnerima iz Azerbejdžana daje odlične rezultate za Šabac. Azerbejdžanska kompanija ,,Azvirt” radi na izgradnji kapitalnog projekta, auto-puta Ruma-Šabac, novog mosta preko Save i brze saobraćajnice Šabac-Loznica. U isto vreme, srpsko-azerbejdžanska privredna komora ,,SAKOM” stipendira 22 studenta, od kojih su 2 iz Šapca, Mašu Vučetić sa Fakulteta veterinarske medicine i Uroša Pantelića sa Elektrotehničkog fakulteta koji imaju odličan prosek. Zajedno brinemo o mladima jer oni su naša budućnost, kaže gradonačelnik Pajić .

- Potvrdili smo odlične odnose i dogovorili nastavak saradnje u obostranom interesu.
Grad Šabac sarađuje sa svim partnerima u interesu razvoja našeg grada. U narednom periodu nastavićemo ovu dobru praksu, a sve sa ciljem stvaranja od Šapca grada budućnosti za sve njegove građane, dodaje Pajić.
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa