1. decembar 2011.1. dec 2011.

PRIJEM U ČAST MITRA PALIKUĆE

Gradonačelnik Šapca Miloš Milošević organizovao je prošlog četvrtka prijem u čast 37. godišnjeg sugrađanina Mitra Palikuće, stonotenisera, osvajača trećeg mesta u pojedinačnoj konkurenciji na nedavno održanom evropskom prvenstvu za paraplegičare u Splitu. Na istom takmičenju, Mitar je kao član reprezentacije Srbije osvojio prvo mesto u ekipnoj konkurenciji. On je inače na dobrom putu da Srbiju predstavlja na paraolimpijskim igrama naredne godine u Londonu. Prema dosadašnjim rezultatima, na rang listi za plasman zauzima deveto od dvanaest mesta. Konačan ishod znaće se po završetku takmičarske sezone.
Čestitajući Mitru Palikući na izvanrednim rezultatima, gradonačelnik Šapca zahvalio je za dostojno predstavljanje grada kroz sportske uspehe.
- Mitrova odricanja i napori su za svako poštovanje i podršku. Grad će i dalje pomagati Mitrove pripreme i odlaske na takmičenja, što je on do sada vraćao na najbolji način. Velike su šanse da iz Šapca trojica sportista odu na olimpijske igre: kajakaši i Mitar, što je velika čast za Grad ali i obaveza, tako da ćemo u budžetu za narednu godinu planirati više sredstava za sport, kako amaterski, tako i vrhunski, istakao je gradonačelnik Milošević.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa