9. jun 2022.9. jun 2022.
Mali pobednici plivači
Besplatna obuka neplivača – akcija „Šabac grad plivača“

Mali pobednici plivači

Više od 200 učenika prvog razreda šabačkih osnovnih škola okončalo je plivačku obuku koju realizuje Vaterpolo klub „Šabac“ u saradnji sa Gradom, a sve u okviru akcije „Šabac – grad plivača“. Kraj obuke označilo je polaganje svih polaznika organizovano na Gradskom bazenu koji je bio ispunjen gotovo do poslednjeg mesta. Mali plivači su bili u centru pažnje, a bodrili su ih treneri koji su ih obučavali, drugari oko bazena i naravno roditelji i porodica.

Kao što je praksa od otvaranja Gradskog bazena, obuka je bila besplatna, otvorena za najmlađe osnovce i obuhvatala je 20 časova na kojima su polaznici savladali osnovne tehnike plivanja i pobedili strah od vode. Obučavalo ih je šest trenera predvođenih Zoranom Ljubišićem koordinatorom plivačkih sekcija pri Vaterpolo klubu „Šabac“.

Oni koji su okončali obuku dobili su diplome kao uspomenu na ovaj period, a ta priznanja su im uručili članovi tri šampionske generacije Vaterpolo kluba „Šabac“, 2008, 2009. i 2010. godište koji su i sami prošli ovu obuku 2015, 2016. i 2017. godine.

Svi zainteresovani imaju priliku da nastave sa usavršavanjem tehnika plivanja i sa vaterpolo počecima u VK Šabac.
D.B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa