9. jun 2022.9. jun 2022.
Donacija dva nova najsavremenija vozila
DOM ZDRAVLjA VLADIMIRCI

Donacija dva nova najsavremenija vozila

Ministarstvo zdravlja je doniralo Domu zdravlja Opštine Vladimirci dva najmodernije opremljena vozila. Jedno vozilo je kompletno opremljeno sanitetsko vozilo za ekipe urgentne medicinske pomoći, a drugo vozilo je namenjeno prevozu pacijenata na dijalizu. Svečani prijem vozila je organizovan dana 01.06.2022. godine. Kako se radi o teškim pacijentima, referiše i značaj donacije i podizanje kvaliteta rada direktor Doma zdravlja Branko Isailović:

-Reč je o projektu „Hitan odgovor Republike Srbije na Kovid-19“ a vozila smo dočekali oberučke. Kako je razuđenost putne mreže naše opštine velika, sada možemo i brzo i kvalitetno izaći u susret obolelima. Izuzetno je bitno da smo vozni park obogatili novim i savremenim vozilima jer svaki minut, kada je zdravlje u pitanju, naprosto život znači- kaže direktor Doma zdravlja.

Vozila su uz prisustvo čelnika Lokalne samouprave i zvanično predata Domu zdravlja:
-Lepo je biti na mapi pomoći u rangu i sa mnogo većim sredinama. Hvala Ministarstvu zdravlja ali koristim priliku da se zahvalim i radnicima u ovoj ustanovi koji su svojim istrajavanjem i u pandemiji i van nje zavredeli ove darove Republike Srbije, koja opet brine o građanima na svakom koraku- ne krije svoje zadovoljstvo donacijom čelni čovek Opštine Vladimirci Goran Zarić.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa