9. jun 2022.9. jun 2022.
Republičke nagrade za učenike
Osnovna škola „Jevrem Obrenović“

Republičke nagrade za učenike

U školskoj 2021/2022. godini nastava se odvijala neposrednim putem i kombinovanim modelom zbog pandemije. Iako se vaspitno-obrazovni rad realizovao u otežanim uslovima, đaci Osnovne škole „Jevrem Obrenović“ postigli su rezultate na brojnim takmičenjima raznih nivoa. Osvrnućemo se ovom prilikom samo na republičke nagrade.

Republičko takmičenje iz tehnike i tehnologije donelo je učenici petog razreda Teodori Petrović i njenom nastavniku Milošu Laziću zlatno prvo mesto. Na takmičenju iz istorije zablistao je učenik sedmog razreda Velimir Janković osvojivši treće mesto u pratnji nastavnice Jelene Jevrić. Sa državnog takmičenja iz fizike naši đaci šestog razreda vratili su se sa dve nagrade i pohvalom zahvaljujući nastavnici Biljani Gajić. Učenica Emilija Đurković osvojila je drugo mesto, Nemanja Vidović treće mesto, a Jovana Jeftić je dobila pohvalu. Učenik Nemanja Vidović učestvovao je i na takmičenju iz programiranja i tom prilikom osvojio treće mesto sa svojim nastavnikom Aleksandrom Brkićem.

Naša škola je uzela učešća i na 28. Festivalu lutkarstva osnovnih škola (FLUOŠ) sa predstavom «Ključ moga srca». Tom prilikom OŠ “Jevrem Obrenović” je dobila pohvalu stručnog žirija za dikciju, pravilan scenski govor i uspešno upućenu pedagošku poruku. Plasman na republički nivo doneo je mnogo radosti učenicima i njihovim učiteljicama Ani Vujković i Nataši Jovanović.
OŠ „Jevrem Obrenović“

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa