9. jun 2022.9. jun 2022.
Foto: B. Gagić

Foto: B. Gagić

MIODRAG DELIĆ IZ BADOVINACA

Širi fudbalska prijateljstva

Ranije kao igrač, a danas trener i predsednik Udruženja „Delke fudbal“koje je osnovao 2018. godine Miodrag Delić iz Badovinaca, veliki deo svog vremena posvećuje fudbalskom sportu.

Uspešno je nastupao za mnoge fudbalske klubove, a nisu izostali ni dobri rezultati u trenerskom stažu, koji je danas „zamrznut“, već pet godina. Deo vremena proveo je i u Austriji, ali nikada nije napustao svoju „staru ljubav“. Veliki je entuzijasta i zaljubljenik u fudbal. U različitim revijalnim i memorijalnim susretima, kampovima mladih igrača, nastoji da ih što više afirmiše i javnosti približi njihov rad.

Tako selekcija fudbalera koju on predvodi ( uzrast od 18 do 23 godine ) ima krajem ovog meseca zgusnut program susreta sa fudbalskim ekipama iz Republike Srpske, Sremske Mitrovice i Valjeva.

Dobre odnose i saradnju održavaju i sa naša dva najveća fudbalska kluba, „Partizanom“ i „Crvenom zvezdom“. Želeli bi da ih ugoste u Bogatiću.

Najnovije je 12. jun ove godine u Valjevu na stadionu „Budućnosti“, kada će selekcija „Delke fudbal“ odigrati fudbalsku utakmicu, protiv ekipe Valjeva sa okolinom u čast legendarnog valjevskog fudbalera i trenere Zorana Prokića.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa