16. jun 2022.16. jun 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

NA REPUBLIČKOJ PAŽLjIVKOVOJ SMOTRI JANKOVCI OSVOJILI PRVO MESTO

Šapčani najbolji u Srbiji

Učešće u ovom projektu od prve faze uzelo je preko 35000 dece. Od 600 dece koliko je bilo u poslednjoj fazi, Jankovci najbolji
Predsednik Skupštine grada Šapca i predsednik Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti u saobraćaju na putevima na teritoriji grada Šapca Nemanja Pajić proteklog petka priredio je prijem za pobednike republičke Pažljivkove smotre, učenicike 2. razreda OŠ “Janko Veselinović“, njihovu učiteljicu Radenku Đokić i mentora Vladimira Bearu.

- Najvažnije je da radimo na edukaciji naših najmlađih, a ovaj rezultat pokazatelj je da Savet radi dobar posao. Ponosni smo na naše učenike koji su osvojili prvo mesto na takmičenju koje je prvi put organizovala Agencija za bezbednost saobraćaja, a koje će biti u prioritetu našeg Saveta. Ovo je podsticaj da još više radimo sa decom, a kao rezultat imaćemo decu koja se odgovornije ponašaju u saobraćaju, rekao je Pajić.

Pobedničkom timu - Branislavu Beari, Filipu Pavloviću, Petru Pajiću i Maši Jekić uručeni su poklon-tableti, a OŠ „janko Veselinović“ bogatija je za VR naočare sa virtuelnim saobraćajnim poligonom.

- Još uvek imamo snažne impresije sa smotre u Vrnjačkoj banji, deca su prezadovoljna. Konkurencija je bila veoma oštra, ekipe dobro pripremljene, ali su naši učenici opravdali poverenje, navela je učiteljica Đokić.

Prijemu u Gradskoj kući prisustvovali su i članovi Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti u saobraćaju na putevima na teritoriji grada Šapca Zoran Selenić, Sandra Mićić i Katarina Tadić, ujedno i koordinatorke projekta za grad Šabac.
M.F.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa