16. jun 2022.16. jun 2022.
Besplatno učešće domaćih kompanija
Manifestacija “FARETE”u Bolonji

Besplatno učešće domaćih kompanija

Učešće kompanija iz regiona Balkana (international buyers) je besplatno i predviđeno je u okviru programske celine “International Club”
U cilju informisanosti domaćih kompanija sa područja Mačvanskog upravnog okruga radi učešća na poslovnoj manifestaciji “FARETE”u Bolonji, održan je radni sastanak na kome su učestvovali Vladan Krasavac načelnik Mačvanskog upravnog okruga , Vladimir Mićić pomoćnik gradonačelnika Šapca, Živan Bajić, član Gradskog veća Šapca za privredu i Radivoje Mićić, direktor Nacionalne službe zapošljavanja Šabac. Domaćin sastanka bio je Simeone Apoloni, teritorijalni predstavnik Konfindustrija Srbija.

Silvija Herceg
CONFIINDUSTRIA
SERBIA
Rappresentanza
Internazionale
di Confindustria
in Serbia
Zmaja od Noćaja 12, III piano, apt. 6
11000 Belgrade, Serbia Telefono: +381 11 2624 194
Cellulare: + 381 60 639 1226
info@confindustria.rs
Follow us on Facebook, Instagram and LinkedIn
www.confindustriaserrbbia.rs


U Bolonji se 07. i 08. septembra 2022. godine održava poslovna manifestacija „FARETE”,kao mesto susreta kompanija i prilika za pronalaženje poslovnih partnera i predstavljanje proizvoda i usluga.Manifestaciju već deseti put za redom organizuje Konfindustrija Emilija (poslovno-poslodavačka organizacija koja okuplja kompanije iz Bolonje,Modene i Ferare),a uz podršku Regije Emilija – Romanja.
Konfindustrija Srbija,kao međunarodna kancelarija najznačajnije italijanske poslovne asocijacije Confindustria, zvanični je partner i zastupnik ovog značajnog poslovnog skupa za region Balkana u cilju pronalaženja ,identifikacije i odabira lokalnih kompanija potencijalnih učesnika na ovom poslovnom događaju kao i organizacije puta i boravka odabranih kompanija u toku trajanja samog događaja.
Učešće kompanija iz regiona Balkana (international buyers) je besplatno i predviđeno je u okviru programske celine “International Club”.

Sve informacije vezano za ovaj događaj zainteresovani mogu dobiti od Silvije Herceg.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa