16. jun 2022.16. jun 2022.
Priznanje za „Vrelo“
Svečane dodele nagrada “Etnobrend Godine 2021“

Priznanje za „Vrelo“

Sa područja Mačvanskog upravnog okruga nagrada “Etnobrend Godine 2021.” dodeljena je proizvođaču Destico M&M iz Ljubovije za rakiju “Vrelo” u grupi rakije i alkoholna pića
U sredu 08.juna, u organizaciji ekonomskog portala privredni.rs i Zadružnog saveza Srbije održana je svečana dodela nagrada “Etnobrend Godine 2021.”. Ova značajna manifestacija se organizuje od 2019.godine i ovo je četvrti put za redom da se najboljima dodeljuju nagrade i priznanja u više robnih kategorija.

Domaćin organizacije svečane dodele nagrada “Etnobrend Godine 2021.” je Zadružni savez Srbije . Na samom početku prisutne su pozdravili predsednik Zadružnog saveza Srbije Nikola Mihajlović i glavni i odgovorni urednik portala privredni.rs Marija Božanić.Svečanosti su prisustvovali predstavnici Ministarstva poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede uz čiju podršku se manifestacija organizuje, državni sekretari Senad Mahmutović i Velimir Stanojević, dobitnici nagrada,stručnjaci u oblasti brendiranja, predstavnici privrednika i poslovnog sveta.

Svoje proizvode su predstavili dobitnici nagrada ,a portal privredni.rs objavio je i specijalno izdanje “Najbolji etnobrendovi” u kome su publikovani nagrađeni u 14 kategorija i to najbolji med i proizvodi od meda,kolači i ostali slatki proizvodi, prerada voća, vino i akloholna pića, rakije i alkoholna pića ,mleko i mlečni proizvodi, prerada voća i povrća, kultura i tradicija.

Sa područja Mačvanskog upravnog okruga nagrada “Etnobrend Godine 2021.” dodeljena je proizvođaču Destico M&M iz Ljubovije za rakiju “Vrelo” u grupi rakije i alkoholna pića.

Svečanosti je prisustvovao i načelnik Mačvanskog upravnog okruga Vladan Krasavac.
Kabinet načelnika Vladana Krasavca

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa