Info

23. jun 2022.23. jun 2022.
Pobeda u svih 56 mesnih zajednica
SAOPŠTENjE GRADSKOG ODBORA SRPSKE NAPREDNE STRANKE

Pobeda u svih 56 mesnih zajednica

U 56 mesnih zajednica na teritoriji grada Šapca, u nedelju 19. juna, održani su izbori za savete Mesnih zajednica. Pravo glasa imalo je 92.132 građana, a oni su mogli da se izjasne na 57 biračkih mesta. Na ovim građanskim izborima, kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka, od ukupno 470 mandata osvojili su apsolutno svaki mandat!

Iako su izbori za savete mesnih zajednica građanski i na njima mogu da učestvuju svi, kompletna opozicija predvođena Nebojšom Zelenovićem i Dragoradom Tomićem podržala je punu listu kandidata u MZ Ševarice gde su potučeni do nogu i to rezultatom 9:0. Ujedinjena opozicija je nastupila u ovoj mesnoj zajednici očekujući siguran trijumf, vodeći najprljaviju moguću kampanju i čak su uz članove biračkih odbora imali i svoje posmatrače što im opet nije pomoglo i doživeli su potpuni fijasko.

Nakon današnjih izbora ne postoji više nijedna Mesna zajednica u Šapcu kojom će rukovoditi kandidati koje je podržavao Nebojša Zelenović.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac zahvaljuje sugrađanima što su iskoristili svoje pravo izjašnjavanja i izašli na izbore za savete mesnih zajednica. U narednom periodu, u saradnji sa svima vama, nastavićemo da radimo na poboljšanju životnih uslova svih građana i rešavanju gorućih problema sa kojima se suočavaju u svojim sredinama.

Zahvaljujući odgovornoj politici koju sprovodi naš predsednik Aleksandar Vučić kao i Vlada Republike Srbije, Šabac je lepše mesto za život svih naših sugrađana koji su ovim rezultatom pokazali nedvosmisleno da veruju u sve ono što se sprovodi kako na državnom, tako i lokalnom nivou.
GO SNS Šabac

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa