23. jun 2022.23. jun 2022.
Foto: PSD "Cer"

Foto: PSD "Cer"

Planinarsko-smučarsko društvo „Cer“

Dečji dan na Ceru

I ove godine PSD Cer je tradicionalno organizovao “Dečiji Dan” na Ceru. Ovim putem želimo da se zahvalimo brojnim sponzorima kao i Turističkoj organizaciji grada Šapca koji su nam izašli u susret i pomogli da se ova ideja i realizuje.

Posebnu zahvalnost dugujemo našoj dragoj Ani Pavlović, turističkom vodiču a sada već i prijatelju našeg društva, koja je naše male učesnike povela u ovu šetnju.

Jedno veliko bravo za sve naše vredne planinare koji su imali i želju i volju da se naši mali drugari osećaju lepo i uživaju u danu baš onako kako smo mi to i zamislili.

Akcija je za cilj imala promociju zdravog života i boravka u prirodi kao i upoznavanje naše planine.
Najmlađi učesnici su kroz šumske staze stigli do Trojanovog grada dužinom staze od 5km. Mi im ovim putem čestitamo na volji i izdržljivosti u svojoj možda i prvoj dužoj šetnji kroz šumu. Uspeli ste!!! Dragi roditelji i vama čestitke na želji da vaša deca upoznaju vrednosti zdravog života.
Mi se iskreno nadamo da su svi oni budući veliki planinari i zaljubljenici u prirodu.

Stariji učesnici ove akcije su imali nešto zahtevniju šetnju do Krstova u dužini staze od 11km. Neki od njih su po prvi put prošetali ovom stazom a po povratku iz šetnje dobili smo i nove članove društva.

“Dragi, novi, budući planinari, vidimo se na nekoj od naših akcija!”
Po povratku sa obe šetnje učesnici akcije su imali organizovan program. Muzika, zabava, sportsko nadmetanje, posluženje…

Vikend za nama bio je u znaku buđenja ljubavi prema prirodi, šumi i zdravom životu. Naša deca polako gube kontakt sa prirodom, pa hajde onda da im pomognemo da se ponovo povežu, upoznaju je i umesto društvenih mreža kontakt potraže u njoj.

PSD Cer je tu za vas. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i želje vezane za pristupanje u naše članstvo.

Čekamo vas otvorenog srca!

Upit za sve informacije možete dobiti na: mail adresi psdcersabac@gmail.com
fb stranici PSD Cer
Instagram stranici PSD Cer
PSD Cer

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa