8. decembar 2011.8. dec 2011.
KOCELjEVAČKI VRTIĆ USKORO SLAVI TRI DECENIJE POSTOJANjA

JEDINSTVEN PO MNOGO ČEMU

Krajem decembra meseca 1981. godine u Koceljevi je otvorena PU “Poletarac“. Vrtić je postao reprezentativna ustanova ovog kraja. U njemu su odrastale generacije mališana koji su danas u ulozi roditelja.
Koceljevačko obdanište jedinstveno je u Srbiji po mnogo čemu. Prema oceni nadležnih primer je dobro organizovane ustanove koju odlikuje krajnje profesionalan odnos zaposlenih i u kojoj su deca uvek na prvom mestu. Oni koji su nekada boravili u ovom dečjem carstvu i danas se sa poštovanjem sećaju svojih vaspitačica, ali i ostalih radnika.
Čuveni vozač Gaja
Specifičnost ovog vrtića je i organizovan kombi prevoz najmlađih od kuće do ustanove i nazad. Sem toga jedinstven je i po Zoranu Gajiću, čuvenom vozaču Gaji. Već 29 godina radi u ovom kolektivu na kome mu mnogi “zavide“. Naime, Gaja je jedini muškarac među zaposlenima u vrtiću i u šali kaže da mu nimalo nije lako. On je i domar i ložač i vozač.
- Šalu na stranu nije teško biti u mojoj ulozi, jer ovde vlada jedan zdrav, kolegijalan odnos. Trudim se da svima izađem u susret, pomognem i odradim svoj posao onako kako treba. Nije jednostavno prevoziti decu. Posao je maksimalno odgovoran, ali i lep - priča Gaja koji svakodnevno u jednom pravcu u proseku preveze do 50-oro mališana.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa