23. jun 2022.23. jun 2022.
Usvojen predlog završnog računa za proteklu godinu
14. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA

Usvojen predlog završnog računa za proteklu godinu

Usvojeni su druga izmena finansijskog plana opštine, utvrđen predlog odluke o drugom rebalansu budžeta za tekuću godinu, utvrđen predlog odluke o završnom računu budžeta za proteklu godinu
I ova sednica veća pozabavila se svakom porom života. Usvojeni su druga izmena finansijskog plana opštine, utvrđen predlog odluke o drugom rebalansu budžeta za tekuću godinu, utvrđen predlog odluke o završnom računu budžeta za proteklu godinu.

Bila su tu i druga pitanja iz svakodnevnice poput otuđenja nepokretnosti iz javne svojine te pribavljanje nepokretnosti u javnu svojinu neposrednom pogodobnom kao i usvajanje operativnog plana odbrane od poplava za ovu godinu. Bila su tu i pitanja iz života mesnih zajednica a i ove godine će biti kopani bunari. Na dnevnom redu je bilo i povećanje cena komunalnih usluga, snadbevanja vodom, iznošenja smeća, pijačnih usluga i usluga košenja javnih površina.

Dug spisak je bio i kada su u pitanju prava na posebnu pomoć i finansijsku pomoć i gde god je bilo moguće izašlo se u susret podnosiocima zahteva.
S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa