8. decembar 2011.8. dec 2011.

PREPOZNALI KVALITET, UKAZALI ŠANSU

Odgovornost, rad i dobra organizacija preduslov su svakog uspeha. Presrećan sam što sam dobio posao u bolnici, u svom rodnom gradu. Čovek koji ne menja mišljenje više voli sebe nego istinu
Samo retki imaju moć da u svom okruženju podstaknu sve dobro. Samo najbolji. A takav je dvadesetsedmogodišnji lekar ““ dr Milovan Matić. Medicinski fakultet u Beogradu završio je u roku. I iznad proseka ““ 9,94. Skroman, vaspitan, produhovljen mladić, sa 33 desetke i samo dve devetke u šest godina dugom školovanju na prestižnom prestoničkom Univerzitetu, pre petnaestak dana počeo je da radi u šabačkoj bolnici. I kako red nalaže, a samo retki danas čine, najpre govori o drugima, tek potom, kroz stidljiv osmeh, i o sebi.
- Srećan sam što sam dobio priliku. Baš u svom rodnom gradu. Mislim da je važno to što su u Opštoj bolnici Šabac u onome što sam radio i ostvario u proteklom periodu prepoznali kvalitet i dali mi šansu.
Dr Milovan Matić, završio je Osnovnu školu u kraju u kom je rastao ““ na Čaviću. Bio je đak generacije u „Lazinoj“ školi, potom i u Šabačkoj gimnaziji.
- Sećam se da sam u osnovnoj školi bio zainteresovan za sve sekcije. Zanimale su me matematika, fizika, hemija, biologija, srpski...Sećam se sjajnog druženja, brojnih takmičenja...Potom sam upisao gimnaziju. I taj period u svom životu pamtim po mnogim lepim stvarima. A radne navike, koje sam ovde tokom školovanja stekao, mnogo su mi koristile na fakultetu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa