7. jul 2022.7. jul 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Održana prva

Letnja Mala škola psihoterapije

Prva Letnja Mala škola psihoterapije održana je u Šapcu, u Centru za stručno usavršavanje od 25. juna do 3. jula.

Aktivnosti su bile raspoređene kroz devet susreta tj. devet tematskih radionica : Integrativna art psihoterapija , Porodična terapija, Snovi u psihoterapiji, Adaptacije ličnosti, Asertivni trening, Psihodrama, Dramaterapija, Konstelacije i Psihoterapija i duhovnost.

Svaka od pomenutih tema obrađena je teorijski i praktično, tako da su učesnici mogli da se upoznaju i sa samom metodom rada kroz svoje lično iskustvo. Od ponuđenih radionica najviše interesovanja su izazvale teme – Snovi u psihoterapiji i Psihodrama.

Radionice je pohađalo 8 učesnika, uzrasta od 16 do 42 godine, oba pola. Evaluacioni upitnici su pokazali visok stepen uspešnosti obuke. Oni koji su propustili ovu priliku a zainteresovani su za pomenute teme, mogu poručiti knjigu Psihoterapijski rolerkoster koja u potpunosti prati sadržaj ove obuke, a koja je dostupna i u knjižarama.

-U vremenu u kom živimo, zaštita mentalnog zdravlja, promocija i popularizacija psihoterapije su veoma značajni kako u edukativnom tako i u preventivnom smislu. Zato je na jesen u planu nastavak rada Male škole psihoterapije, obogaćen i gostujućim predavačima. Do tada nas možete pratiti putem društvenih mreža, linkovi kao i sve ostale informacije se nalaze na sajtu istakla je autorka i voditeljka je Mirjana Vasić, psiholog specijalista iz oblasti psihoterapije i psihoterapeut.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa