7. jul 2022.7. jul 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Godišnji koncert Kulturno-umetničkog društva „Mačvanski Đerdani“ Zminjak-Skrađani

Veliki Godišnji koncert Kulturno- umetničkog društva „Mačvanski Đerdani“ Zminjak- Skrađani održan je u nedelju u Zminjaku. Dvosatni program okupio je veliki broj poštovalaca tradicionalnih narodnih igara, a pokrovitelji manifestacije su bili Grad Šabac i Mesna zajednica Zminjak- Skrađani.

-Izuzetno mi je zadovoljstvo što je održan koncert i što je posle tri godine pauze ponovo održana velika manifestacija u našem Domu kulture. Imali smo dve godine pauze zbog pandemije korona virusa. Zaslužili smo da se posle toliko vremena svi dobro zabavimo uz pesmu i igru. Neka to bude lepa uvertira i za naredni period koji sledi. Verujem da su svi uživali, da će gosti poneti najlepše uspomene iz Zminjaka i da ćemo i ubuduće organizovati što više ovakvih manifestacija- istakla je predsednica Saveta Mesne zajednice Zminjak- Skrađani Danijela Jacanović.

Zahvalnice za uspešnu saradnju uručene su zameniku gradonačelnika Blaži Kneževiću, kao i predsednici Saveta Mesne zajednice Danijeli Jacanović. Programu su prisustvovali i član Gradskog veća zadužen za kulturu Miroljub Mijušković, direktor Doma kulture Prnjavor Mario Maksimović, kao i gosti iz šabačkih sela i Opštine Bogatić.
D.D.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa